Kívánságlista

Metal Gear Solid 5 (MGS V) Ground Zeroes
PS3

7 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-03-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +80 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Metal Gear Solid 5 (MGS V) Ground Zeroes ismertető

Metal Gear Solid 5 (MGS V) Ground Zeroes ismertető

Többévnyi kihagyás után, de végre igazán megújult formában folytatódik Hideo Kojima legendás lopakodós akciójátéka, avagy a Metal Gear Solid-sorozat, ami a hagyományokkal ellentétben két részletben jelenik meg, így a The Phantom Pain címre hallgató főmű előtt egy felvezető prológust szerezhetnek be maguknak az alkotás kedvelői.

Ez a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, amiben már teljes egészében megtapasztalhatjuk az ötödik rész újdonságait, így a nextgenhez közeli grafikát és a temérdek izgalmas lehetőséget, azonban a felvezetés miatt itt még szinte csak belekóstolhatunk a kezdetekbe, hozzászokhatunk a friss ötletekhez, az irányításhoz, hogy a The Phantom Pain keretein belül már problémamentesen tudjuk terelgetni Snake nevű főhősünket, avagy a lopakodás nagymesterét.

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a felvezető jelleg ellenére is alaposan bemutatja számunkra, hogy Hideo Kojima, avagy a mester mit álmodott meg a játékban, így belekóstolhatunk egy óriási, szabadon bejárható világba, aminek köszönhetően küldetéseinket kötöttségek nélkül és olyan sokféleképpen oldhatjuk meg, ahogyan eddig még soha. Ennek köszönhetően lehetünk igazi csendes gyilkosok, a hangtalan lopakodás megszállottjai, de rá is rúghatjuk ellenfeleinkre az ajtót, hogy nyíltszíni harcban mérkőzzünk meg velük.

Szintúgy kapunk ízelítőt a dinamikusan változó időjárásból is, ami alaposan hozzájárul majd küldetéseink sikereihez vagy kudarcaihoz, de szabadon választhatunk azzal kapcsolatban is, hogy fényes nappal vagy inkább egy sötét éjszaka hajtjuk végre a missziókat, ezáltal kihasználva a napszakok előnyeit. Mindez ráadásul a FOX Engine-nek köszönhetően szó szerint lélegzetelállítóan realisztikus és valóságos grafikával megtoldva tárul majd a szemünk elé.

 • Fedezd fel te is az egy teljes játékot kitevő prológus segítségével a Metal Gear Solid 5 igazi újdonságait!
 • Csodálkozz rá a lenyűgöző látványvilágra, az óriási bejárható világra és a rengeteg újdonságra!
 • Ismerd meg Snake történetének legújabb fejezetét, ami nem várt fordulatot vesz!
További tartalom betöltése.