Kívánságlista

Medal of Honor Warfighter
PS3

5 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-10-24
 • Törzsvásárlói kártya
  +55 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Medal of Honor Warfighter ismertető

Medal of Honor Warfighter

Medal of Honor Warfighter ismertető

Újra itt az idő, hogy végre megint a Tier 1-es amerikai különleges alakulat tagjainak bőrébe búj és tovább folytasd a háborút a terroristák ellen a Medal of Honor Warfighter-ben. Légy úja elit kommandós, aki egyedül és csapatban is halálos fegyver minden ellenfél számára, kik a szabadságot akarják eltiporni.

A Medal of Honor Warfighter közvetlen folytatása a két esztendővel ezelőtt megjelent Medal of Honor-nak, és amelyben ismételten a Tier 1-es harci alakulat történetét követheted nyomon.

Harcolhatsz Afganisztánban, mint az elődben, de immáron más tájakat is megismerhetsz, hisz olyan különleges helyszínekre juthatsz el a Medal of Honor Warfighter-ben, mint a Fülöp Szigetek, de akár egy szomáliai kalózok által elfoglalt tanker. A cél nem más, mint az, hogy a Tier 1-es alakulat megállítson egy világméretű terrorista akciót, melynek következményei beláthatatlanok lennének.

Az új Medal of Honor Warfighter természetesen nem csak fantasztikus egyjátékos móddal rendelkezik, hanem egy roppant élvezetes, tartalmas és szórakoztató online többjátékos szekcióval is. Válaszd ki a neked leginkább szimpatikus osztályt, harcolj és fejlődj, nyisd meg az egyre jobb és erősebb fegyvereket és felszereléseket, légy Te az igazi Tier 1 katona!

Lehetőségek:

 • Egy igazi katonai FPS, melyben a valós eseményekre alapuló történetet igazi harci veteránokkal küzdheted végig,
 • Izgalmas egyjátékos mód és változatos online többjátékos lehetőségek!
További tartalom betöltése.