Kívánságlista

LEGO Dimensions Starter Pack
PS3

19 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-10-02
 • Törzsvásárlói kártya
  +200 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 7+

LEGO Dimensions Starter Pack ismertető

LEGO Dimensions keretein belül az eddig megjelent és megszeretett LEGO-játékok legismertebb hősei mind összefognak annak érdekében, hogy közös erővel vegyék fel a harcot egy minden eddiginél nagyobb fenyegetés, Lord Vortech ellen.

A játékban így többek között a DC képregény-univerzum és a Gyűrűk Ura mozifilmek ismert szereplői, sőt mi több, még a LEGO Movie egyes karakterei is felbukkannak majd – természetesen számtalan más egyéb fantáziavilág figurái mellett –, hogy a sorozatra jellemző sajátos játékmenet társaságában egy minden eddiginél izgalmasabb kalandot élhessünk át az oldalukon. Mindehhez varázslatos, szabadon bebarangolható pályák, rengeteg gyűjtögetés, építés, rombolás, harcok, ügyességi- és logikai fejtörők, valamint a LEGO-sorozat egyéb jellegzetességei is csatlakoznak majd az élmény maximalizálásának érdekében.

LEGO Dimensions azonban a korábbi részekkel ellentétben egy óriási extrát is tartalmaz majd, a készítők ugyanis a Skylanders-sorozat mintájára készítették el a játékot, amelyeknek köszönhetően nem csak ízléses és minőségi LEGO-figurákkal bővíthetjük gyűjteményünket, hanem rengeteg extra tartalmat is feloldhatunk velük a játékban, méghozzá újabb pályák, karakterek, járművek és egyebek társaságában. Ennek köszönhetően a kezdőfelhozatal mellett a későbbiekben olyan ismert univerzumokból és sorozatokból növelhetjük majd játékunk tartalmát, mint a LEGO Ninjago, a The Wizard of Oz vagy éppen a Vissza a jövőbe filmtrilógia.

LEGO Dimensions Starter Pack-nak köszönhetően ráadásul már most biztosíthatsz magadnak néhány mutatós extrát, hiszen ebben a csomagban az alapjáték mellett a későbbi figurák beszkennelésére szolgáló LEGO Toy Pad mellett hozzájuthatsz egy Batman-, egy Batmobile-, egy Wyldstyle és egy Gandalf szobrocskához is, amelyekből így már az első betöltés után rengeteg bónusz tartalmat préselhetsz ki a játékhoz. 

 • Ismerd meg a LEGO-sorozat egy egészen új dimenzióját, amellyel már nem csak virtuálisan, a valóságban is legózhatsz!
 • Izgalmas kalandok, harcok és fejtörők tucatjai várnak rád a legismertebb LEGO-játékok hőseivel a középpontban!
 • A Starter Pack-nak köszönhetően már most hozzájuthatsz többek között Batman és Gandalf figurájához, de a későbbiekben számtalan extra kiegészítő, ezáltal friss tartalom vár rád!
További tartalom betöltése.