Kívánságlista

Hitman Absolution
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-11-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Hitman Absolution ismertető

Hitman Absolution

Hitman Absolution ismertető

A 2006-os Blood Money óta nem hallhattunk a hidegvérű 47-es ügynökről, viszont a Hitman Absolution megtöri a hallgatást.

A játékban jobbkezünk, Diana gyilkosa után nyomozunk a saját megszokott módszereinkkel: csendben lopakodás, hangtalan kivégzések és álruha használata. Ez utóbbi fontos lesz, mivel nem csak a rivális banda, hanem a rendőrség is a nyomunkban van, mert egy ügyes konspirációnak köszönhetően mi lettünk a legfőbb gyanúsított.

A Contracts módban magad alkothatod meg a megbizatásokat - ezzel kitolva a játék szavatossági idejét. Minden apró részletet beállíthatsz, majd Megbízatásaidat megoszthatod társaiddal és a missziókért kapott díjat új fegyverekre, fejlesztésekre, vagy hasznos és vicces álruhákra költheted. Kerülj a heti TOP 5 bérgyilkos közé!

Az IO Interactive eddig soha nem látott játékélményt ígér, amiben keveredik az első részben megszokott precíz pályatervezés korunk legnagyobb címeiből ismert elemekkel. Ennek köszönhetően a Hitman: Absolution még filmszerűbb, még izgalmasabb lett, mint az elődjei.

Hitman Absolution a GAMERS.hu ajánlásával!

További tartalom betöltése.