Kívánságlista

Dishonored Game of the Year Edition
PS3

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Dishonored Game of the Year Edition ismertető

Dishonored Game of the Year Edition ismertető

Az Arkane Studios legújabb alkotásában egy teljesen egyedi hangulatú videojátékot köszönthetünk, amelyben egy sajátos steampunk világ vár ránk, ahol a történet és a körítés gyakran hajlamos elrugaszkodni a valóságtól, így a Dishonored sokszor bebizonyítja számunkra, hogy csodák márpedig igenis léteznek.

Az alkotás legnagyobb különlegessége nem csak koncepciójában, hanem abban a felfogásban is keresendő, amelyben alkotói kivitelezték, hiszen az Arkane Studios társaságának sosem az volt a célja, hogy lemásolják a mai sikercímeket, sokkal inkább az, hogy valami egyedivel és különlegessel lássák el az FPS-ek rajongóit.

A Dishonored így egy különleges steampunk világban játszódik, ahol főhősünket ? Corvo Atano-t ? azzal gyanúsítják, hogy részt vett a nép által szeretett és tisztelt Császárnő megölésében. Az igazságot azonban néhány társunk kivételével csak mi ismerjük, így rajtunk a sor, hogy az árnyékban meghúzódva elkapjuk a valódi elkövetőt, majd bebizonyítsuk igazunkat.

Hősünk oldalán az orvgyilkosságok mesterévé válhatunk, de küldetésünk teljesítése során nem csak fegyverek, hanem a természetfeletti erők birtokába is juthatunk. A Dishonored keretein belül azonban nem a szemtől-szembeni harc, hanem sokkal inkább a lopakodás kerül majd a középpontba, így csapdákkal, csendes módszerekkel, halkan és diszkréten kell teljesítenünk küldetéseinket, amelyeket akár úgy is kivitelezhetünk, hogy közben ellenfeleinknek egyetlen haja szála sem görbül.

A Dishonored Game of the Year kiadásában ráadásul most további extra tartalmakkal bővíthetjük az alapjátékot, hiszen egy játék áráért juthatunk hozzá az eddig megjelent kiegészítőkhöz is, így nem csak rengeteg új kihívás vár majd ránk, hanem az egész történetet is megismerhetjük a másik fél, avagy a Császárnő igazi gyilkosának szemszögéből.

 • Fedezd fel te is ezt a sajátos stílusjegyekkel rendelkező akciójátékot, amelyben nem csak egyedi koncepció, hanem rendkívül stílusos játékmenet is vár rád!
 • Harcolj, lopakodj, használj valódi fegyvereket, vagy alkalmazz mágiát, csak rajtad múlik, hogy miként végzed el a piszkos munkát!
 • A Game of the Year kiadásban most egy csomagban juthatsz hozzá az alapjátékhoz és a hozzá megjelent kiegészítőkhöz!

Dishonored a GAMERS.hu ajánlásával!

További tartalom betöltése.