Kívánságlista

Disgaea D2: A Brighter Darkness
PS3

9 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-27
 • Törzsvásárlói kártya
  +95 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

Disgaea D2: A Brighter Darkness ismertető

Disgaea D2: A Brighter Darkness ismertető

A Disgaea-sorozat legújabb epizódjában ismét folytatódik a nagy kaland, Laharl oldalán ezúttal a Túlvilág trónusa vár ránk, ám ezt a trónt mindennél nehezebb megszerezni, megtartani pedig pláne. A sátáni teremtmények ugyanis nem nézik jó szemmel az új királyt, avagy minket, egy lázadó csoport pedig gondoskodik arról, hogy ne is maradhassunk sokáig hatalmon.

A Disgaea D2: A Brighter Darkness keretein belül egy olyan izgalmas szerepjátékba csöppenhetünk bele, amelynek keretein belül hosszú hetekre elegendő elfoglaltságot találhatunk magunknak a fő történeti szál felgöngyölítésével és a mellékküldetések megoldásával. A nagy kérdés azonban az, hogy te vajon képes leszel-e megvédeni uralmadat és megregulázni a túlvilági teremtményeket?

-Csatlakozz te is a Disgaea-sorozat egyedi fantáziavilágához, légy nagyhatalmú mágus vagy félelmetes harcos és tanítsd rendre a Túlvilág lázadóit!
-Eredeti harcrendszer, szerethető karakterek és izgalmas, a fordulatokat sem mellőző történet vár rád egy hosszú-hosszú kaland keretein belül!
-Harcolj egyedül vagy pattanj egy szörny hátára, hogy egy seregnyi ember erejét képviseld a csatamezőn!
További tartalom betöltése.