Kívánságlista

Deus Ex Human Revolution Director's Cut
PS3

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Deus Ex Human Revolution Director's Cut ismertető

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut ismertető

Rendezői változatban látott napvilágot a hamvaiból feltámadt Deus Ex-sorozat legújabb epizódja, amely nagyobb sikernek örvend, mint bármikor korábban, mindezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy az eredetileg csak Wii U-ra szánt Deus Ex: Human Revolution Director's Cut más platformokra is megjelenhetett.

A Deus Ex: Human Revolution Director's Cut a korábban debütált alapjátékhoz képest rengeteg újdonsággal kecsegtet számunkra, így a jól ismert történet mellett több órányi extra küldetést érhetünk majd el az eddig megjelent letölthető tartalmak automatikus feltelepítését követően, de a fejlesztők finomítottak a mesterséges intelligencián is, aminek köszönhetően lényegesen komolyabb kihívások is várnak ránk, mint korábban.

A Human Revolution keretein belül egyébiránt Adam Jensen történetét ismerhetjük meg, aki a futurisztikus jövőben egy óriási balesetet követően elveszítette emberi oldalának jelentős részét, így bár teste nagy része megmaradt, de különböző augmentációk segítségével élhet csak teljes életet, amelyeknek köszönhetően, szinte szuperképességekre tesz szert embertársaihoz képest, ez pedig tökéletes alapot nyújt a bosszúhoz azok ellen, akik ilyenné tették őt.

A Deus Ex: Human Revolution betöltésével egy változatos sci-fi akció-szerepjátékba csöppenhetünk bele, amelyben többféle módon is kivitelezhetjük küldetéseinket, így a fedezékekben és az árnyékokban meghúzódva lehetünk kíméletlen orvgyilkosok, de természetesen a szemtől-szembeni összecsapások, valamint a jövő technológiáinak alkalmazása is célravezető lehető. Csak rajtad áll, hogy miként éred el céljaidat!

 • Használd ki a PlayStation Vitával való keresztplatform-támogatást és fedezd fel a kis képernyő által biztosított előnyöket, amelyekkel sajátos taktikákat is kidolgozhatsz magadnak a harcok során!
 • A legszebb konzolos grafika vár rád a PlayStation 3-as változatban!
 • Az utóbbi évek legjobb akció-szerepjátékában te döntöd el, hogy miként jutsz el a célig. Lehetsz vérengző szuperkatona vagy a sötétben megbúvó orvgyilkos!
 • Alkalmazz különféle augmentációkat, hogy karaktered minél különlegesebb szuperképességekre tehessen szert!
További tartalom betöltése.