Kívánságlista

Call of Duty Black Ops II (2)
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-11-13
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Call of Duty Black Ops II (2) ismertető

Call of Duty Black Ops II (2)

A Call of Duty Black Ops II ismertető:

Térj vissza az ellenséges vonalak mögé a Call of Duty: Black Ops II-ben! A hatalmas sikert aratott, díjnyertes Call of Duty: Black Ops folytatásában ismét a rejtőzködésé a főszerep. Éld át a valódi Call of Duty élményt, most még magasabb szinten! A játék grafikus motorja az eddigi legfejlettebb a sorozat történetében, ennek köszönhetően igazán a harcmezőn érezheted magad.

A második rész ezúttal nem hidegháborús környezetben, hanem a közeljövőben játszódik, ahol is a 21. században járunk, a hadviselés új formája van megszületőben, a technológia és a fegyverek összeolvadása átértelmezte az eddigi játékszabályokat. Kína és az Amerikai Egyesült Államok konfliktusa új hidegháborús helyzetet eredményez, harci robotok, kiberhadviselés és távirányítású járművek egyaránt a rendelkezésedre állnak!

Az egyjátékos mód igazi szerteágazó hadjáratot tartalmaz, a döntéseid befolyásolják az események alakulását, így a küldetések újrajátszhatósága is nagyban felértékelődik. A multiplayer mód egy kiemelkedő dolgot kínál a játékosok számára: még többet az eddigi, fantasztikus élményekből! Próbáld ki az újdonságként megjelenő Strike Force módot, vagy vedd fel a harcot az élőhalottakkal a népszerű zombis mód új változatában!

Lehetőségek:

 • Megtapasztalhatod a jövő harcstílusát, ahol nem csak a tűzerő a fontos, hanem a megfelelő taktika és az álcázás is,
 • A Te döntéseidre épülő Single Player hadjárat és akció dús Multiplayer mód!
További tartalom betöltése.