Kívánságlista

Beyond Two Souls
PS3

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-09
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Beyond Two Souls ismertető

A PlayStation 3 egyik utolsó exkluzív címeként a Beyond Two Souls még egyszer magasra emeli a konzol zászlaját, méghozzá teljes joggal, hiszen más platformokon még csak hasonló videojáték sem jelent meg a múltban, és a jelenlegi állás szerint belátható időn belül nem is fog!

Az egykori Heavy Rain alkotói ezúttal is kitettek magukért, a Beyond Two Souls képében ugyanis egy olyan interaktív mozit, egy olyan érzelmektől, fordulatoktól és akciótól sem mentes kalandjátékot készítettek, amit garantáltan nem felejtünk el, amíg élünk.

A Quantic Dream ugyanis olyan kérdéseket feszeget a cselekmény során, amire korábban talán még soha nem volt példa, sőt a fejlesztők attól sem ijedtek meg, hogy az élet és a sors alapvető kérdéseire való válaszok mellett még a túlvilág és a természetfeletti lehetőségeit is kutassák.

A játékban egy Judy Holmes nevű főhőst alakítunk majd, akinek különleges képessége, hogy kapcsolatot tud létesíteni a túlvilággal, ezáltal pedig beszélni a halottakkal, ami egyszerre áldás és átok is számára. Az alkotás története sajátos formában próbál válaszokat találni a halál utáni lét rejtelmeire, de ahhoz, hogy mindezt kiderítsük, Judy-nak hatalmas árat kell fizetnie, miközben megjárja a mennyet és a poklot is.

A Beyond Two Souls keretein belül csodaszép, filmszerű jelenetek várnak ránk, így gyakran lesz olyan érzetünk játék közben, mintha egy interaktív mozifilm főhősének életét és történetét irányítanánk a saját döntéseink szerint. Nem árt azonban vigyázni, hiszen választásainknak itt valódi súlya lesz, így gyakran sorsok és életek felett is ítélkezhetünk. Ha még legalább egy játékot meg akarsz venni PlayStation 3-ra, mindenképpen a Beyond Two Souls legyen az!

 • Ismerd meg te is azt a varázst, amit csak a Quantic Dream fejlesztői képesek a képernyőre varázsolni!
 • Éld át Judy őrületes kalandjait, amelyben fejtörők, akciók és rengeteg fordulat is vár rád!
 • A filmszerű látványvilágnak köszönhetően a szereplők szó szerint megelevenednek a képernyőn, és olyan valószerűnek tűnnek, hogy képesek leszünk osztozni sorsukon.
További tartalom betöltése.