Kívánságlista

Thrustmaster T150 RS Force Feedback Versenykormány
Több platform

59 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2015-12-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +599 pont
 • Garancia
  1 év

Thrustmaster T150 RS Force Feedback Versenykormány ismertető

Éld át a legnagyobb realizmus társaságában kedvenc autós játékaidat PC-n, PS3-on és PS4-en is ezzel a prémium minőségű versenykormánnyal, amely a nagyméretű pedál szettel együtt olyan élményt garantál, mintha valóban egy igazi sportkocsi volánja mögött ülnél.

A valósághű méretekkel rendelkező, erő-visszacsatolásos kontrollerrel garantáltan minden egyes futamot a valóságnak megfelelően élhetsz át, így vezetés közben érezheted majd az úthibákat, a kerekek megcsúszását, de akár még a fékezést és az ütközéseket is. A maximális minőség és komfort érdekében a Thrustmaster T150RS Force Feedback Versenykormány könnyedén testre szabható – még a pedálok hajlási szögét is be lehet állítani –, irányítása pedig kimagasló pontosságot garantál.

Erős rögzítő rendszerének köszönhetően nem kell azon aggódnunk, hogy a kontroller a legélesebb kanyarokban vagy a legforróbb helyzetekben elmozdul a helyéről, de a pedálokon elhelyezett szélesített lábtámasz is hasonló célokat szolgál – természetesen a maximális kényelmen túl. Belső memóriája mellett a kormány frissíthető belső szoftverrel rendelkezik, gumibevonatú, tartós kivitelezéséhez pedig 13 akció gomb, valamint egy D-Pad is társul.

További tartalom betöltése.