Microsoft 365 termékek

Microsoft 365 termékek

Microsoft 365 termékek előzetes

Microsoft 365 termékek ismertető

Microsoft 365

A Microsoft 365 tagság mindenki számára lehetővé teszi, hogy profi minőségű dokumentumokat állítson elő, és ezeket egyszerűen és biztonságosan kezelhesse online tárhelyén. Office alkalmazások, felhőalapú tárhely és nagyfokú biztonság egyetlen tagságban!

 

Kiadások

Microsoft 365 Egyszemélyes Verzió: egy fő számára teszi lehetővé az összes Office alkalmazás elérését, 1 TB felhőalapú tárhelyet és fejlett biztonsági opciókat is nyújt.

Microsoft 365 Családi Verzió: ideális választás a teljes háztartás számára! Ez a kiadás akár 6 fő számára garantálja a hozzáférést az Office alkalmazásokhoz, és mindenki kap 1 TB online tárhelyet a megfelelő biztonsági lehetőségekkel.

Kreatívabb, szervezettebb és biztonságosabb dokumentumkezelés

A Microsoft 365-tel rendezettebbé teheted az életedet, ha dokumentumokról van szó. Írj úgy, mint egy profi, készíts prezentációkat, tartsd számon pénzügyeidet, és ügyelj a családod biztonságára, mindezt egyetlen tagsággal. Sőt, az otthoni Windows PC mellett mindezeket akár mobiltelefonon is használhatod!

Microsoft Szerkesztő: professzionális dokumentumok online. Legyen szó akár regényírásról, emailek küldéséről vagy közösségi médiáról, a Szerkesztőben egyszerűen hozhatsz létre hasznos és látványos dokumentumokat és szövegeket.

Pénzügyek Microsoft Excelben: a Microsoft jól ismert táblázatkezelőjében nemcsak egyszerűen vezetheted a család pénzügyeit, de látványos ábrákkal, grafikonokkal is gazdagabbá teheted az adatokat, hogy mindenki tisztában legyen az aktuális pénzügyekkel.

Office mobilalkalmazás: kezeld dokumentumaidat útközben is! Az Office mobilalkalmazással könnyedén folytathatod a szerkesztést, hiszen a felhőben mindig a legfrissebb állapot érhető el. Ezen kívül valós dokumentumokat is beszkennelhetsz vele, amiket szintén a felhőben tárolhatsz.

Windows + Microsoft 365: A teljes körű megoldás

Microsoft 365 tagsággal minden szolgáltatást elérsz egyben: a prémium Office alkalmazásokat PC-n és mobilon (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), ingyenes technikai támogatást, és online tárhelyet a OneDrive-on, ahol fejlett biztonsági megoldások védik adataidat. Egy teljes körű szolgáltatás, amely egyszerűbbé teszi a mindennapokat.