Gotham Knights előrendelés

Gotham Knights

1–6 / 6 termékek

Gotham Knights előzetes

Gotham Knights ismertető

A Warner Brothers és a WB Games Montréal visszatér Gotham sötét utcáira, egy igazi, következő generációs, nyílt világú kalandjátékkal, a Gotham Knightsszal. Négy játszható karakter, egyedi képességek, egyjátékos és kétfős kooperatív opció, karakterfejlesztés, és persze rengeteg akció vár mindenki az egyik legambiciózusabb játékban, amely a DC Univerzum alapján valaha készült.

A játék története ennél sötétebb nem is lehetne: Batman meghalt. Sőt, Gordon felügyelő is. Haláluk után Gotham városát a bűn új hulláma borítja el, és egy új alvilág emelkedik ki az árnyékból, amely elárasztja Gotham utcáit. Most négy új hős kezébe kerül a feladat, hogy megvédjék a várost, visszahozzák a reményt a lakók életébe, gatyába rázzák a városi rendőrséget, és börtönbe juttassák a bűnözőket. Ez a négy szuperhős Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin.

A Gotham Knights egy nagyszabású, nyílt világú akció-RPG, amelyben bejárhatod Gotham öt hatalmas kerületét. Ez az eddigi legdinamikusabb Gotham City, ami eddig videójátékban ábrázolásra került, rengeteg karakterrel és persze rejtéllyel. Felfedezheted a város történelmének legsötétebb korszakát, és epikus csatákat vívhatsz jól ismert, és eddig nem látott gonosztevőkkel.

Mind a négy főszereplőnek saját képességei vannak, Robin például teleportálni képes az Igazság Ligája műholdjainak segítségével. A küldetések teljesítésével és a harcok során tapasztalati pontok szerezhetők, a szintlépésekkel pedig új lehetőségek és képességek nyílnak meg – cserébe az ellenfelek is egyre erősebbé válnak. Természetesen járművek használatára is lehetőség van, Batman több felszerelése is csak arra vár, hogy az új hősök használatba vegyék.

Nappal a főszereplők egy központi főhadiszálláson gyülekeznek. Itt választhatsz karaktert a következő küldetésre, és itt van lehetőség a szereplők fejlesztésére is. Maguk a küldetések viszont mindig éjszaka zajlanak, egy sötét, esős, neonfényes Gotham félelmetes utcáin, ahol neked kell igazságot szolgáltatnod a Sötét Lovag hiányában.

A Gotham Knights egy nagyszabású, valóban következő generációs kaland, amely kihasználja a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S konzolok erejét. Játssz egyedül, vagy egy barátoddal együtt, fedezd fel a gyönyörű, dinamikus várost, és küzdj az igazságért minden eddiginél fenyegetőbb ellenfelekkel szemben. Egy hatalmas DC kaland, amit nem szabad kihagyni!