Kívánságlista

Alien: Isolation - Lost Contact (PC) Letölthető
PC

2 499 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +25 pont

Alien: Isolation - Lost Contact (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Alien: Isolation - Lost Contact (PC) Letölthető ismertető

 

Üdv a Lost Contact-ben, az Alien: Isolation negyedik kiegészítő tartalomcsomagjában, amely visszatér az epikus Salvage Mode-hoz. 


Csapdába estél a mély űrben a Sevastopol fedélzetén: meg kell vizsgálnod az űrállomást ahhoz, hogy teljesítsd a feladatokat, és túlélj. El tudod kerülni az ellenségeid tíz, kihívásokban gazdag hullámát, vagy szembeszállsz velük?

 • A második teljesen új Salvage Mode térkép, a Lorenz Private Wards és az Emergency Power Plant területekkel.
 • Irányítsd a közönségkedvenc Axel-t, és szerelkezz fel a Revolverrel és a Boltgun-nal.
 • Próbáld meg túlélni a találkozásokat a Working Joe androidokkal, más emberekkel, és persze magával a rettenetes Idegennel.

Amennyiben már rendelkezel az Alien: Isolation Season Pass-szal NE vásárold meg ezt a tartalmat, mert így duplán fizetnél érte.

 

 

Alien: Isolation, Alien, Aliens, Alien 3 TM & © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation.
All rights reserved. Twentieth Century Fox, Alien, Aliens, Alien 3 and their associated logos are registered trademarks or trademarks of Twentieth Century Fox Film Corporation. Alien: Isolation game software, excluding Twentieth Century Fox elements © SEGA. Developed by The Creative Assembly Limited. Creative Assembly and the Creative Assembly logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. All rights reserved.

További tartalom betöltése.