Kívánságlista

Zingo (angol nyelvû)
Ajándéktárgyak

6 199 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2019-03-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +62 pont
 • Garancia
  1 év

Zingo (angol nyelvû) ismertető

A Játék célja
A játékosok megpróbálják elsõként befedni Zingo táblájukat az odaillõ lapocskákkal.
A játék
Az Osztó minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót elõre majd vissza, hogy két Zingo lapocska láthatóvá váljon.
Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan kimondja a nevét, elveszi a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelõ képre helyezi. A fel nem használt lapocskákat az Osztó félrerakja.
Ha kettõ vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az Osztó dönti el, hogy ki mondta elõször. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakja a Zingo Adagolóba.
Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplõ ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le.
A gyõztes az lesz, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel megnyerve a játékot. A következõ játékban a gyõztes lesz az Osztó

Különbözõ nehézségi fokozatok
A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különbözõ nehézségû játékokra is módot ad.
A zöld szélû táblákon szereplõ ábrák, kevesebbszer ismétlõdnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért. Ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erõs, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk.
A piros szélû táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplõkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idõsebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

Játékváltozatok
Mini-Zingo: Az gyõz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függõlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.
Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek elõször kijön a minta, az nyer.
Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettõ vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A gyõztes az lesz, aki elsõként kitölt legalább egy kártyáját.

Specifikáció

Társasjáték
Minimális életkor-
Játékosok minimális száma-
Játékosok maximális száma-
Minimum játékidő-
Maximum játékidő-
Dobozméret (mm)-
További tartalom betöltése.