Kívánságlista

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

1 535 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-11-22
 • Törzsvásárlói kártya
  +15 pont

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

XCOM 2: Resistance Warrior Pack DLC (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

Használatához szükséges az XCOM 2 alapjáték Steam változata.

Alakítsd át ellenállóid megjelenését új öltözékekkel, fejfedőkkel és egyedi arcfestéssel! Ráadásként azonnal elérhetővé válik a barakkodban a régi háború egy túlélője, akit felvehetsz az egységedbe.

A Resistance Warrior Pack előrendelése esetén ne vedd meg ezt a csomagot külön, mert ugyanazt a tartalmat kétszer fogod kifizetni.

 

©1994-2016 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM és XCOM2 márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Unreal® Engine, Copyright 1998-2015, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Unreal® az Epic Games, Inc. bejegyzett védjegye. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2015, RAD Game Tools, Inc. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2015 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. Egyes elemek © 2002-2015 by NVIDIA® Corporation. Minden jog fenntartva. Az arcok animációja a FaceFX eszközzel történt. © 2002-2015, OC3 Entertainment Inc. és licencadói. Minden jog fenntartva. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi.

A termék használatának feltétele a következő, harmadik félhez kapcsolódó végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/ 

További tartalom betöltése.