Kívánságlista

Wolfenstein The New Order (használt)
Xbox 360

3 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-05-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+
 • warning A használt játékszoftverek esetében a digitális kóddal aktiválandó tartalmak már nem részei a használt változatnak!

Wolfenstein The New Order (használt) ismertető

Tájékoztatás: a Wolfenstein The New Order futtatásához merevlemez és 8 GB szabad tárhely megléte szükséges.

Wolfenstein: The New Order ismertető

A Wolfenstein-sorozat legújabb epizódjában ismét a jól ismert történet és koncepció fogad majd minket, amelynek értelmében a második világháború ugyan véget ért, de korántsem úgy, ahogyan azt a történelemkönyvekből korábban megismerhettük. A náci Németország ugyanis nem veszítette el a nagy háborút, hanem fölényes győzelmet aratott a szövetségesek és a szovjetek ellen, aminek köszönhetően a világ egészen más lett, mint korábban volt, lévén egy új időszámítás, egy új rend vette kezdetét.

Természetesen a kialakult helyzettel a felkelők egy csoportja képtelen volt azonosulni, ezért néhány elszánt ellenálló felvette a harcot a náci hatalom ellen, így a játék főhőse, William Blazkowicz – aki a sorozat korábbi főszereplőinek a leszármazottja – is bármit képes megtenni azért, hogy megdönthesse az elnyomó rezsimet, ezáltal felszabadítsa hazáját, és megvédje szerettei életét. Ez a harc azonban könnyen lehet, hogy Blazkowicz életében az utolsó lesz, hiszen a náci tudósoknak köszönhetően a hatalom olyan veszélyes fegyverekkel szerelkezett fel, amilyeneket még soha nem láthattunk a sorozat korábbi részeiben.

A Wolfenstein: The New Order ugyanis a franchise eddigi koncepciójával ellentétben nem a rejtélyes mágikus energiákra, hanem inkább a sötét sci-fi elemekre koncentrál, így az alternatív múltat lefestő játékban hatalmas robotkutyák, robotkatonák és különleges fegyverek várnak ránk az izgalmas és változatos küldetések során, amelyeket a későbbiekben természetesen mi is felhasználhatunk majd támadóink ellen.

 • Légy ellenálló, és buktasd meg a második világháborúban győzelmet aratott náci Németország új birodalmát!
 • Készülj fel rá, hogy a Wolfenstein: The New Order egy új fejezetet nyit a sorozat életében, aminek köszönhetően a mágikus és természetfeletti szálat a sötét sci-fi elemek váltották fel!
 • A hagyományos fegyverek mellett használd ellenfeleid futurisztikus puskáit, hogy szembeszállj a különféle robotegységekkel!
 • A sorozattól megszokott izgalmas és látványos küldetések várnak rád, méghozzá egy nagyszerű történet keretein belül!
További tartalom betöltése.