Kívánságlista

Ultra Street Fighter IV
Xbox 360

6 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-08-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

Ultra Street Fighter IV ismertető

Ultra Street Fighter IV ismertető

Újabb kiadásban jelenhet meg a nagysikerű Street Fighter-sorozat negyedik része, ami elsődlegesen azokat a rajongókat célozza meg, akik kihagyták a korábbi bővített kiadványokat, illetve még csak most ismerkednek a verekedős játék legutóbbi epizódjával, ilyen tartalmas formában ugyanis korábban még soha nem láthattuk a rendkívüli sikereket elért alkotást.

Az Ultra Street Fighter IV keretein belül az alapkiadás óta napvilágot látott összes javítást, kiegészítőt, valamint extra kosztümöt és harcost is elérhetjük, így tulajdonképpen egyetlen játék áráért kétszer annyi tartalmat kapunk, aminek köszönhetően minden eddiginél változatosabbá válnak a látványos ütközetek.

A kiadvány egyik további előnye még, hogy a Capcom fejlesztői sokkal kiegyensúlyozottabbá tették az Ultra Street Fighter IV-ben megtalálható harcosok közötti erőviszonyokat, így már nem kell attól tartanunk, hogy valamelyik karakter erősebb lesz a másiknál, de természetesen a harcrendszert semmiféle változás nem érte, így a korábban memorizált és jól ismert kombókat nem kell újra megtanulnunk.

Az Ultra Street Fighter IV-ben mindemellett rengeteg egyéb apró változást is megtapasztalhatunk majd, így például egy halom új pálya mellett öt új karakter megjelenésének is örülhetünk, amelyek között egy olyan harcos is szerepet kap, akit korábban még egyetlen Street Fighter-játékban sem láthattunk, így az igazi rajongóknak bizonyára már miatta is érdemes lesz beruházni az újrakiadásba.

 • Gyűjtsd be te is a Street Fighter IV eddigi legteljesebb kiadását, amiben nem csak az összes megjelent kiegészítőt, hanem vadonatúj harcosokat és pályákat is találhatsz!
 • Éld át újra az egyik legjobb verekedős játék semmivel sem összehasonlítható élményét, és élvezd ki, hogy az új kiadásban minden harcos egyenlő esélyekkel indul!
 • Tanuld meg az összes kombót, szállj szembe a legerősebb ellenfelekkel, és a többjátékos módnak köszönhetően mutasd meg másoknak is, hogy ki a legelősebb harcos a Street Fighter világában!
További tartalom betöltése.