Kívánságlista

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
Xbox 360

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-29
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ismertető

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition ismertető

Egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban jelent meg újra a népszerű DC képregényekből és -filmekből ismert szuperhősöket a középpontba állító Injustice: Gods Among Us, ami a verekedős játékok legszebb hagyományait kívánja képernyőnkre varázsolni, méghozzá olyan szereplőkkel, mint Batman, Superman, Flash, Joker vagy éppen Wonder Woman. A cél, hogy kiderüljön végre: vajon ki a legerősebb harcos a DC-univerzumban?

Az Injustice: Gods Among Us címe elsőre talán ismeretlennek tűnhet, holott a háttérben egy rendkívül ismert és bejáratott fejlesztőcsapat, a Mortal Kombattal híressé vált Netherrealm Studios áll, akik a múltban már bizonyítottak a minőséget illetően, így biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is egy nagyszerűen kivitelezett és jól kiegyensúlyozott verekedős játékot kapunk tőlük.

Akárcsak a Mortal Kombat legutóbbi epizódjában, úgy természetesen az Injustice: Gods Among Us-ban is alaposan különböznek egymástól a harcosok, így míg Flash elképesztő gyorsaságával, addig Batman különleges high-tech fegyvereivel, Joker pedig aljas furfangjaival és csapdáival tűnik ki a többiek közül.

Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition keretein belül ráadásul most egy minden eddiginél teljesebb kiadásban juthatsz hozzá a kritikusoktól számtalan elismerést bezsebelt játékhoz, avagy alapból elérheted hozzá az alapjátékhoz DLC formájában megjelent harcosokat, így General Zod, Lobo vagy Lady Zatanna bőrébe is belebújhatunk, de alternatív jelmezek, új S.T.A.R. Labs-minijátékok és egyéb extrák is a rendelkezésünkre állnak majd ebben a kiadásban.

 • Szerezd be az utóbbi évek egyik legeredetibb verekedős játékát az alapkiadáshoz képest számtalan extrával, hogy hozzájuthass a hat vadonatúj harcoshoz!
 • A DC-univerzum legismertebb hősei várnak rád, így megküzdhetsz Superman, Batman, de akár még Joker oldalán is, hogy kihasználhasd hatalmas kombóikat és különleges képességeiket!
 • Az interaktív pályáknak köszönhetően az arénák alaposan rombolhatóak, sőt mi több, újabb helyszínek nyílhatnak meg az óriási harcokban, így korántsem biztos, hogy ott fejezzük be a küzdelmet, ahol korábban elkezdtük!
További tartalom betöltése.