Kívánságlista

Tropico 5
Xbox 360

11 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-11-07
 • Törzsvásárlói kártya
  +120 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Tropico 5 ismertető

Tropico 5 ismertető

Ha mindig is szeretted volna kipróbálni, hogy milyen lehet teljhatalmú, dúsgazdag uralkodóként, sőt mi több, egy diktátorként irányítani egy igazi banánköztársaságot, akkor most eljött a te időd, a Tropico 5-ben ugyanis az lesz a feladatod, hogy élvezd a megkérdőjelezhetetlen vezető szerepét.

A Haemimont Games legújabb alkotásában – amely hivatalosan is kiérdemelte a diktátor-szimulátor jelzőt – egy olyan szimuláción, valamint városépítésen és menedzselésen alapuló stratégiát kapunk, amelyben a feladatunk nem más, mint országunk irányítása, ami még uralkodóként sem mindig lesz olyan egyszerű, mint azt gondolnánk. A gazdasági egyensúly és a folyamatos terjeszkedés, valamint a technológiai fejlődés mellett ugyanis arra is ügyelnünk kell, hogy a lakosság elégedett legyen, hiszen senkinek sem hiányzik egy ellenünk irányuló zendülés.

A Tropico 5-ben természetesen a sorozat korábbi epizódjaihoz mérten számtalan újdonsággal is találkozhatunk majd, így példának okáért a franchise történetében először megjelenik a kooperatív és a kompetitív többjátékos mód is, amit igencsak sajátosan oldottak meg a fejlesztők. A multiplayert betöltve ugyanis egy olyan szigeten találjuk magunkat, ahol más játékosokkal együtt kell felépíteni saját városkánkat, az pedig csak rajtunk múlik majd, hogy a többi diktátort ellenségesen, vagy inkább barátságosan fogadjuk-e.

Természetesen a Tropico 5-ben ezen felül átdolgozásra került még számtalan mechanizmus is, így például forradalmi változások érték a kereskedelmet, a kutatást, valamint a felújítás és a felfedezés szisztémáját is, aminek köszönhetően egészen újszerű kalandok várnak majd ránk a játékban.

 • Éld te is az igazi diktátorok életét, de vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára!
 • Építsd fel saját banánköztársaságodat, fejlessz és kutass, de figyeld néped akaratát is!
 • A többjátékos módnak köszönhetően a sorozat életében először másokkal együtt is átélheted, hogy milyen diktátornak lenni!
További tartalom betöltése.