Kívánságlista

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (Kinect támogatással)
Xbox 360

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-06-07
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (Kinect támogatással) ismertető

Az utóbbi évek legjobb szerepjátéka, avagy a rajongók és a kritikusok által is kimagaslóan elismert The Elder Scrolls V: Skyrim egy minden eddiginél teljesebb kiadásban tér vissza a boltok polcaira, hogy egyetlen dobozba zárva, egyetlen lemezre égetve szerezhessék be a fanatikusok az alapjáték mellett az összes eddig megjelent kiegészítő tartalmat is.

"...Az utóbbi évek legjobb szerepjátéka..."

Habár a Skyrim története alapesetben is egy több mint száz órát felölelő cselekményt tartogat a vásárlók számára, de a három kiegészítővel újabb történetek és rengeteg újabb lehetőség is vár ránk ebben a rendkívül hangulatos és jól szituált fantáziavilágban.

A tartalom részét képező Dawnguard kiegészítőnek köszönhetően például belekóstolhatunk a vámpírok izgalmas életébe, míg a Hearthfire telepítésével lehetőségünk lesz felépíteni saját otthonunkat, amit nem csak mi magunk rendezhetünk be, hanem gondoskodnunk kell védelméről is. Hatalmas izgalmakkal kecsegtet természetesen a Legendary Edition-ben megtalálható Dragonborn bővítmény is, amelyben sárkányháton emelkedhetünk a felhők fölé, hogy egy ilyen csodálatraméltó és hatalmas teremtmény oldalán csapjunk össze ellenfeleinkkel.

A The Elder Scrolls V: Skyrim egyike a valaha megjelent legtartalmasabb szerepjátékoknak, amelyben karakterünk oldalán valódi beleszólásunk van nem csak a történet, hanem a teljes világ alakulásába is. A konfliktusokat ugyanis nem csak szavakkal, hanem trükkökkel és csalással, de természetesen fegyverekkel és mágiával is rendezhetjük, így saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg tetteink súlyát. A Skyrim világában nem csak egy főküldetésekre építkező monumentális történet vár ránk, hanem rengeteg mellékes feladat is, amelyek kivétel nélkül ugyanolyan izgalmasak lesznek, mint a háttérben meghúzódó cselekmény.

 • Csatlakozz a nagy kalandhoz, alkosd meg saját karakteredet, alakítsd te a történetet és viseld tetteid súlyát!
 • Szerezd be a játékot az eddig megjelent kiegészítők társaságában, így tiéd lehet az eddigi legteljesebb Skyrim-gyűjtemény!
 • Válaszd az Xbox 360-as változatot és gyűjtsd össze a tetteidért járó achievement-pontokat, hogy te legyél a játék világának legjobb harcosa!
További tartalom betöltése.