Kívánságlista

NHL 14
Xbox 360

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-11
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

NHL 14 ismertető

NHL 14

NHL 14 ismertető

Fellélegezhetnek a jégkorong szerelmesei, hiszen az idei évben sem kell nélkülözniük kedvenc sportáguk aktuális évadjának játékadaptációját. A műfaj koronázatlan királyának tekinthető NHL 14 ráadásul idén még realisztikusabb mérkőzésekkel várja fanatikusait!

A játék a felújított grafikus motor mellett egy új fizikai motorral is gazdagodott, aminek köszönhetően valóságosabb mozgás jellemzi hokisainkat és magát a korongot is, de az ütközési modell is átalakult, sőt a valódi, test a test elleni összecsapások is minden eddiginél realisztikusabbá váltak, hiszen amennyiben valahol, akkor a jégkorongban könnyen megesik, hogy két játékos egymásnak esik.

Az NHL 14 ezúttal is egy szerteágazó karriermóddal kecsegtet számunkra, de a bajnokság átélése mellett gyorsmeccsekben is részt vehetünk, sőt, többjátékos élmények is várnak ránk, így akár barátainkkal vagy más rajongókkal is összemérhetjük tudásunkat.

-Még realisztikusabb grafika, még realisztikusabb mozgás, még realisztikusabb bunyó! Ezek az NHL 14 legfontosabb újdonságai!
-Ismerd meg a jégkorong szabályrendszerét, sajátítsd el az irányítást és vezesd győzelemre csapatodat!
-Számtalan egy- és többjátékos mód vár rád, amelyekben a mesterséges intelligencia ellen, de természetesen másokkal is összemérheted ügyességedet!
További tartalom betöltése.