Kívánságlista

Lightning Returns Final Fantasy XIII
Xbox 360

4 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-02-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +49 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+
 • Garancia
  1 év

Lightning Returns Final Fantasy XIII ismertető

Lightning Returns: Final Fantasy XIII ismertető

A Final Fantasy-sorozat legújabb epizódjában a világ ismét veszélybe kerül, és egy hősért kiált, így Lightning oldalán felkerekedünk, hogy elejét vegyük a katasztrófának, és segítsünk a bajbajutottakon.

A Lightning Returns Final Fantasy XIII története több száz évvel a Final Fantasy XIII cselekménye után veszi kezdetét, ám dacára az elmúlt évszázadoknak, Lightning jobb formában lesz, mint eddig bármikor. Erre természetesen szüksége is lesz, hiszen csakhamar kiderül, hogy nem csak nagy a baj, hanem a határidő is igencsak záros, így egypercnyi vesztegetnivaló időnk sem lesz a kampány betöltését követően.

A játékban ugyanis szó szerint az idő lesz a legnagyobb ellenfelünk, a Lightning Returns Final Fantasy XIII-ban ugyanis mindössze 13 napot kapunk arra, hogy megmentsük a Novus Partus szigeteket a pusztulástól. Dolgunkat nehezíti majd, hogy minden egyes cselekedetünk komoly hatással lesz az óriási világra, valamint természetesen az időre is, hiszen lehet, hogy egy mellékküldetéssel értékes fegyverekre vagy szövetségesekre bukkanhatunk, de ezzel értékes perceket is veszíthetünk. Csak rajtunk áll tehát, hogy miként jutunk el a célig, a lényeg, hogy beleférjünk a 13 napos határidőbe, máskülönben a katasztrófa elkerülhetetlen lesz.

A Lightning Returns Final Fantasy XIII-ban természetesen ettől függetlenül is lehetőségünk lesz azért kötetlenül elkalandozni, sőt mi több, a játék nem csak a folyamatos rohanásról, hanem a nagyszerű történet felfedezéséről, valamint az összecsapásokról is szól. A profi harcrendszernek köszönhetően rengeteg műfaj ötvöződik majd a csaták során, így például a körökre osztott és a valós idejű játékmenet a klasszikus RPG-k sajátosságaival és az akciójátékok intenzitásával.

 • Felkészültél a valaha készült legpergősebb Final Fantasy-kalandra? Ha igen, 13 napod van arra, hogy megmentsd a világot a pusztulástól!
 • Egy izgalmas és fordulatos kaland vár rád, ami a Final Fantasy XIII után több száz évvel veszi kezdetét!
 • A minden eddiginél intenzívebb harcrendszernek köszönhetően még a legkisebb összecsapások is izgalmasak lesznek!
További tartalom betöltése.