Kívánságlista

F1 2013
Xbox 360

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-04
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

F1 2013 ismertető

F1 2013 ismertető

Idén sem maradnak játszanivaló nélkül a F1 szerelmesei, a Codemasters ugyanis gondoskodik arról, hogy mindent, amit a televízióban, netán élőben láthattunk a pályákon, az megismételhető legyen virtuálisan is, méghozzá a F1 2013 autó-szimulátor segítségével.

A F1 2013 - akárcsak a sorozat korábbi epizódjai - ezúttal is a sportág aktuális évadjára koncentrál, aminek köszönhetően természetesen az összes jól ismert pilóta, versenyautó és pálya is megtalálható lesz a játékban, mi pedig szabadon választhatunk, hogy kinek az oldalán indulunk neki a bajnokságnak, de a teljes szezon mellett természetesen egyszeri versenyekben is kipróbálhatjuk magunkat.

Az alkotás ezen felül forradalmasítja a játékmenetet is, amivel a cél a realisztikusabb, valóságosabb élmény elérése volt. Ennek köszönhetően a F1 2013 kis híján egy vérbeli szimulátorrá vált, ami milliónyi beállítással kecsegtet a játékosoknak, így saját stílusunkhoz igazíthatjuk autóinkat, de természetesen amennyiben nem szeretnénk ezzel foglalkozni, úgy azt is megtehetjük.

A F1 2013 játékmenetét alapvetően nem érték változások, de megjelent egy újragondolt betanító mód, aminek köszönhetően még a kezdő pilóták is csakhamar beletanulhatnak a F1-es versenyautók irányításába, valamint abba, hogy miként zabolázzák a pályákon a féktelen lóerőket. Te vajon képes vagy erre?

 • Éld át újra a 2013-as F1-es évad futamait! Válaszd ehhez a valóságban is létező pilóták, versenyautók és pályák bármelyikét!
 • A klasszikus versenyeknek köszönhetően a kilencvenes évek legismertebb pilótáinak bőrébe is belebújhatsz néhány megmérettetés erejéig!
 • A továbbfejlesztett mesterséges intelligencia mellett realisztikus vezetési élmény, valamint továbbfejlesztett betanító mód is vár rád!
További tartalom betöltése.