Kívánságlista

Dragon Age: Origins (Classics)
Xbox 360

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2009-11-06
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Dragon Age: Origins (Classics) ismertető

A Bioware már évek óta gondoskodik róla, hogy a klasszikus RPG játékstílus ne haljon ki, hanem újabb és újabb formában főnixmadárként szülessen újra. A Mass Effect-el a Kotor-ral és még sorolhatnánk milyen óriási címekkel gazdagították a palettát.

A Dragon Age Origins Ferelden-be, egy magávalragadó különös fantasy világba vezet el minket, ahol egy velejéig izgalmas történetet mesél el és jelenít meg, a Bioware-től megszokott csodálatos minőségben.

A rengeteg egyszerű másolt játékmenetet tartamazó hack'n'slash játékok évente kiadott klónjaival szemben a Dragon Age, egy öt éves fejlesztés eredménye. A hosszú és kemény munka pedig nem veszett kárba, gyümölcsét pedig mi játékosok élvezhetjük.

A Dragon Age az RPG-ket egy új szintre emelte, ezzel képes rabul ejteni minden szerepjátékost. A nagyközönség számára bonyolult D&D szabályrendszer helyett egy újat készítettek, így a harcok jóval dinamikusabbak és látványosabbak.

A Dragon Age élvezetes, filmszerűen koreografált, egytől-egyig alábeszélt, mimikákkal teli párbeszédeket tartalmaz, melyeknek majdnem mindegyike következményekkel is jár.

A játékban választhatunk, hogy milyen jellemű karakterrel visszük végig a küldetéssorozatot, azaz teljesen mindegy, hogy jók vagy rosszak vagyunk. Egy gonosz karakterrel is sikerülhet megmenteni a világot, és egy jóval is végleg elpusztíthatjuk főbb ellenségeinket, minden rajtunk múlik.

További tartalom betöltése.