Kívánságlista

Dishonored (Magyar felirattal) (használt)
Xbox 360

2 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-10-12
 • Törzsvásárlói kártya
  +30 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+
 • warning A használt játékszoftverek esetében a digitális kóddal aktiválandó tartalmak már nem részei a használt változatnak!

Dishonored (Magyar felirattal) (használt) ismertető

Dishonored (Magyar felirattal) ismertető

*A konzol beállításainál állítsuk a locale-t Magyarországra így elérhetővé válik a magyar felirat. Amennyiben ezt a lépést kihagyjuk, a játék orosz felirattal fog futni.

Corvo korábban a királynő személyes testőre volt, azonban az uralkodó egy merénylet során a karjai közt halt meg. Felettesei az esetért őt tették felelősé, ezért tömlöcbe zárták. Ám egy titokzatos idegen különleges, nem mindennapi erővel ruházza fel a férfit, aki bosszút esküszik.

A Bethesda steam-punk FPS-e hangulatában ötvözi a viktoriánus kort az 1984 antiutopiájával, videojátékban eddig nem megszokott környezetet teremtve. Egy olyan korba, ahol a katonák a századnak megfelelő zubbony mellett maszkot viselnek, sőt, akár két lábon járó robot ruhát is ölthetnek, csak egy álarcos hős tehet igazságot.

A különleges képességekkel Corvo falakat dönthet ki, lelassíthatja az időt vagy akár hatalmas zuhanásokat is túlél. A játékmenet ötvözi a Bioshock és a Mirror's Edge elemeit, remek párosítást alkotva a tetőn ugrálós parkour és a harci részek között.

A Dishonored az egyik legegyedibb FPS, amit ma kapni lehet!

Dishonored a GAMERS.hu ajánlásával!

További tartalom betöltése.