Kívánságlista

Dark Souls II (2) (használt)
Xbox 360

3 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-03-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+
 • warning A használt játékszoftverek esetében a digitális kóddal aktiválandó tartalmak már nem részei a használt változatnak!

Dark Souls II (2) (használt) ismertető

A From Software fejlesztői már a Demon’s Souls megalkotásának idején is azt szerették volna, ha ők birtokolhatnák a világ legsötétebb és legnehezebb akció-szerepjátékának címét. Ezt az elismerést azonban csak a folytatásként, de sokkal inkább szellemi örökösként elkönyvelt Dark Souls-sorozat első részével tudták kivitelezni, ami számtalan rajongónak okozott felejthetetlen élményeket, elsősorban elképesztő nehézségi szintjével, másodsorban rendkívül sajátos és egyben sötét fantáziavilágával.

"...elhagyatott romok, várkastélyok és milliónyi veszély vár..."

Most pedig elérkezett a Dark Souls II ideje, amivel a fejlesztők szerették volna folytatni az előd egyedülálló szerepjátékos élményét, és bár számtalan tekintetben szolgáltak is újdonságokkal, a nehézségi szintből azonban egy fikarcnyit sem vettek vissza, így újfent sok helyen vért izzadunk majd, miközben óriási sárkányokkal, gonosz démonokkal vagy élőhalottakkal harcolunk.

A Dark Souls II tehát nem egy átlagos szerepjáték lett, sokkal inkább egy rendkívül komor és sötét RPG, amiből hiányoznak a nemes lelkű harcosok, a mesébe illő lovagok, de még a jó varázslók is. A From Software alkotásában helyettük gonoszság, megannyi ármány, sötét és kietlen tájak, elhagyatott romok, várkastélyok és milliónyi veszély vár ránk, méghozzá egy nagyszerűen összerakott történet keretein belül, amivel a fantáziavilág ellenére is gyakran feszegetnek emberi kérdéseket az alkotók.

A játék hatalmas előnye ezen kívül, hogy bár egy óriási szabadon bejárható játéktéren kalandozhatunk, a Dark Souls II azonban ennek ellenére is az előző generáció egyik legszebb videojátéka lett, amiben óriási harcok és felejthetetlen kalandok kaptak helyet egy olyan sötét univerzumban, ami félelmetességével képes ámulatba ejteni minket.

 • Alkosd meg saját harcosodat úgy, ahogyan szeretnéd és éld át vele a játéktörténelem egyik legsötétebb kalandját!
 • A szerepjátékos élményeknek köszönhetően folyamatos fejlődés vár rád, méghozzá a rengeteg harc és a nagyszerű történet mellett!
 • A hatalmas kihívások mellett ezernyi gonosz szörnyeteg és rengeteg toronyház magasságú főellenfél vár rád!

 

További tartalom betöltése.