Kívánságlista

Burnout Paradise
Xbox 360

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-4 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2008-01-24
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

Burnout Paradise ismertető

Burnout Paradise ismertető

A Burnout Paradise a Burnout versenysorozat legújabb (pontosan hetedik) része, mely az Electronic Arts közreműködésével került a boltok polcaira először 2008 elején PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, majd kb. egy év múlva PC-re is kiadták.

A Burnout Paradise több mint egy egyszerű autóversenyes játék, hiszen a versenyek során esélyünk nyílik kaszkadőrmutatványok végrehajtására is, és gyakorlatilag ez az, ami megadja eme játék valós lényegét, s "szépségét".

A játék lényege, hogy elsőként érjünk célba, ám a Paradise-ban nincs kötött útvonal, melyet követnünk kell. Ha úgy tartja kedvünk, akár háztetőkre is felugrathatunk, vagy parkokat szelhetünk át, nem is beszélve arról, hogy versenytársainkat is hátráltathatjuk némi ütközéssel. Ez pedig igencsak megadja a szabadságérzetet, melyre oly sokan vágyunk.

A Burnout Paradise grafikája gyönyörűre sikerült, mely csak fokozza a játék élvezhetőségét, de a hang területén sem panaszkodhatunk, mert a verseny ideje alatt jobbnál-jobb számok szólnak autónk rádiójából.

Persze az online mód sem elhanyagolandó tényező. A játék internetkapcsolattal még több izgalmakat rejt magában.

A Burnout Paradise mindenképpen megér egy próbát, a nagyszerű stílussal, és életérzéssel melyet képvisel.

További tartalom betöltése.