Kívánságlista

Total War: WARHAMMER - Call Of The Beastmen Campaign Pack (PC) Letölthető
PC

5 690 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-07-28
 • Törzsvásárlói kártya
  +57 pont

Total War: WARHAMMER - Call Of The Beastmen Campaign Pack (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Total War: WARHAMMER - Call Of The Beastmen Campaign Pack (PC) Letölthető ismertető

 

A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER alapjáték Steam változatának megléte.

 

 • Új Beastmen (Káosz Bestiák) faj a Hadjáratban 
 • Két új irányítható Legendás Lord 
 • Az egyedi  ‘Eye for an Eye’ Káosz Bestia sztorikampánnyal bővíti a hadjárattérképet 
 • Új egyedi egységek, szörnyek, hősök, varázslatok és játékopciók hordája

 

Valami történik az Óvilág mély, sötét erdőiben. A kicsavart fatörzsek között a Bestiák urai egyre nyugtalanabbak, ahogy a mindent elemésztő harci szomj hatalmába keríti őket. Hatalmas Harcifalkába verődött barbár, bestiális fenevadak, még a Káosz Idejéből: az emberi intelligencia, az állati ravaszság és a nyers, vakmerő vadság sötét megtestesítői. 

Ahogy a Káosz Bestiák kiözönlenek erdei barlangijaikból tízezer pata dobog izgatott egységben, és a csapzott bundatenger bűzös pézsmaszaga lengi be a tájat. A harci kürtök bőgése szétszakítja a sötétséget, és az azon túl elterülő vidéket: Bordeleaux-tól Ostermark-ig, a Káosz Bestiák üvöltésébe az egész Óvilág beleremeg! 

A 'Call of The Beastmen Campaign Pack' csomag játszható fajként vezeti be a Káosz Bestiákat a Total War: WARHAMMER játékba. Az elvadult, a Káosz által megfertőzött faj hordája pestisként söpör végig az Óvilágon, soraiban félig ember aberrációkkal és kolosszális szörnyetegekkel, melyek közül sokan egyedi képességeket is birtokolnak. A Káosz Bestiák a Hadjárat mellett az egyedi (Custom) és a többjátékos csatákban is irányíthatóak, ahogy saját történettel rendelkező kampányukban, amely az 'An Eye For An Eye' (Szemet szemért) nevet kapta.

 

Szemet szemért

A Szemet szemért (Eye For An Eye) egy kompakt sztorikampány, amelyben a Bestiák egy vad gerillaháborút folytatnak az emberiség ellen. A konfliktus helyszíne egy testre szabott kampánytérkép, amely nyugaton a Reikland-csatorna, keleten pedig a Hochland által határolt sűrű erdőséget öleli fel. A játékos a Legendás Bestia-Lord - Khazrak az Egyszemű - szerepét öltheti magára, miközben pusztulást hoz az emberek uralta földekre, és megpróbálja megölni nemezisét, Boris Todbringert, Middenheim grófját. A vadon erdőiből azonban más Káosz Bestia törzsek is leselkednek, akiknek a hűségét csak lenyűgöző fegyvertényekkel lehet megszerezni... 

 

 

 

 

© Copyright Games Workshop Limited 2015. Warhammer, the Warhammer logo, GW, Games Workshop, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Developed by Creative Assembly and published by SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, Total War and the Total War logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

További tartalom betöltése.