Kívánságlista

Tembo the Badass Elephant (PC) Letölthető
PC

4 059 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-07-22
 • Törzsvásárlói kártya
  +41 pont

Tembo the Badass Elephant (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Tembo the Badass Elephant (PC) Letölthető ismertető

Shell City-ben a PHANTOM erőinek pusztító támadását követően kihirdetik a szükségállapotot. Koponyákkal díszített félelmetes harcigépek szántják fel a várost, pusztítást hagyva maguk után!

Mivel a nemzeti hadsereg képtelen megfékezni a betolakodókat, Krenman tábornok egy hatalmas kihívással szembesül, és az beveti az egyetlen dolgot, ami megmentheti Shell City-t a pusztulástól: a mogyorózabáló, gazembertaposó, PHANTOM szomorító BADASS elefántot…TEMBO-t! Hűséges légi kísérőjével, Picolóval, most TEMBO-n a sor, hogy ugorjon, törjön, üssön, lendítsen, és áttrappoljon a PHANTOM hordákon, hogy véget vessen a zsarnokok inváziójának. 18 okosan megtervezett 2D oldalra-scrollozós pályával, egy seregnyi halálos ellenséggel, és egyedi képregényszerű grafikájával a TEMBO THE BADASS ELEPHANT az év legsúlyosabb akció-kalandja… körülbelül hét és fél tonnányi színtiszta szórakozás.

 

©Game Freak Inc. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

 

 

További tartalom betöltése.