Kívánságlista

Saint Seiya: Soldiers' Soul (PC) Letölthető
PC

9 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-11-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +95 pont

Saint Seiya: Soldiers' Soul (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Saint Seiya: Soldiers' Soul (PC) Letölthető ismertető

 

A LEGENDA ÚJJÁSZÜLETETT!

A Saint Seiya sorozat a régóta várt Saint Seiya Soldiers’ Soul játékkal tér vissza! E csodás játékban a teljes sorozat karakterei közül választhatsz, akik között megtalálhatod az újonnan megjelent "Soul of Gold" animében szereplő 12 Arany szentet és Isten cloth-jaikat. A Saint Seyia Soldiers’ Soul a a látványos grafika, a robosztus játékmenet, az intenzív harcok és a további számos lenyűgöző és felfedezésre váró funkció szolgálatába állítja a legújabb technológiák erejét!

 

JELLEMZŐK:

A SAINT SEIYA SOROZAT RÉGÓTA VÁRT VISSZATÉRÉSE – Új anime sorozat és egy új videojáték! Az Isten cloth-okat viselő arany szentek első ízben csatlakoznak a játék eredeti játékmódjaihoz. 

ÉGESD FEL A VILÁGODAT STEAM-EN®! – Az Athena védelméért folytatott csata most először érkezik STEAM-re.

SAINT SEIYA TÖRTÉNETE – Kövesd a 12 Zodiákus Templom Hádész elleni harcának történetét, amely bővelkedik az egyéb meglepetésekben is. Éld újra a Saint Seiya emlékezetes történetét a gyönyörű 3D átvezetőkben.

TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMENET, KOMBÓK ÉS MOZDULATOK – Még nagyobb immerzió és még izgalmasabb Saint Seiya Cosmo csaták, amelyekben most már légi kombókat is használhatsz és a támadások hatótávolsága is változó. A különleges mozdulatok használata több mint ajánlott!

 

 

 

 

© MASAMI KURUMADA / SHUEISHA, TOEI ANIMATIONGame © 2015 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.                                                                                         

További tartalom betöltése.