Kívánságlista

Tomb Raider Game of the Year Edition
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-01-31
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Tomb Raider Game of the Year Edition ismertető

Tomb Raider Game of the Year Edition ismertető

A nagyszerű fogadtatást követően egy Game of the Year-kiadásban újra elérhető a Lara Croft legutóbbi kalandját elmesélő Tomb Raider, amivel a Crystal Dynamics fejlesztőcsapata szó szerint új mederbe terelte a jól ismert sorozatot. A játékban ugyanis a fiatal Croft-kisasszony első igazán izgalmas kalandjába nyerhetünk bepillantást, amelynek során egy hajótörést elszenvedve egy látszólag lakatlan szigetre kerülünk, amiről csakhamar kiderül, hogy több veszélyt rejteget, mint azt korábban gondoltuk volna.

A franchise történetében először a Tomb Raiderben szó szerint kinyílik előttünk a világ, Lara oldalán tehát szabadon fedezhetjük fel az óriási sziget minden titkát, így mi dönthetünk arról, hogy inkább az életünkre pályázó gazfickókat tizedeljük meg, az életben maradáshoz szükséges eszközöket szerezzük be, vagy inkább minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy felvegyük a kapcsolatot a külvilággal és kijussunk ebből a földi pokolból.

A Tomb Raider minden kétséget kizáróan a sorozat eddigi legösszetettebb tagja lett, amelyben a klasszikus elemek, így az ügyességi és logikai fejtörők ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a féktelen akciók, a felfedezés vagy éppen a túlélésre kiélezett feladatok, hiszen Lara oldalán az utóbbiról is nekünk kell majd gondoskodnunk egy minden eddiginél színesebb és változatosabb történet felgöngyölítése során. Az egyjátékos élmény mellett ugyanakkor többjátékos mókák is várnak ránk, amelyeknek köszönhetően sajátos és hagyományos játékmódok közül egyaránt válogathatunk, méghozzá az alkotás koncepciójának a középpontba állításával.

A Game of the Year-kiadásnak köszönhetően ráadásul most minden földi jóval megpakolva juthatsz hozzá a legújabb Tomb Raiderhez, hiszen a fejlesztők az alapjáték mellé elérhetővé tették az összes korábban megjelent letölthető tartalmat, amiknek zöme a multiplayer módot bővíti ki rengeteg extrával, de természetesen a kampány sem marad újdonságok nélkül.

 • Ismerd meg te is a fiatal Lara Croft kalandjait, és segítsd őt abban, hogy túléljen egy végzetesnek induló kalandot!
 • Ügyességi és logikai fejtörők, rengeteg harc, egy fordulatos történet, valamint egy- és többjátékos élmények – címszavakban ezt kínálja a játék!
 • Válaszd a GotY-kiadást, hogy rengeteg extra tartalomhoz juthass hozzá!
További tartalom betöltése.