Kívánságlista

FIFA 14 (Move támogatással) - Magyar nyelv és szinkron
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

FIFA 14 (Move támogatással) - Magyar nyelv és szinkron ismertető

FIFA 14

Magyar kommentárral

Idén is új évaddal jelentkezik a legnépszerűbb focis játékként számon tartott FIFA-sorozat, amihez a fejlesztők ismét számtalan újdonságot vezettek be, hogy a rajongóknak minden eddiginél realisztikusabb és összetettebb élményben lehessen részük.

Az EA Sports szakavatott csapata így finomított a FIFA 14 fizikáján, aminek köszönhetően a labda mozgása sokkal realisztikusabbá vált, mint korábban bármikor, de megváltoztak a lövési technikák is, ezáltal sokkal életszerűbben tudunk passzolni és gólt rúgni, köszönhetően az összetettebb és pontosabb mozdulatoknak, amelyekkel már szimpla átadásnál is többféle trükköt és cselt vethetünk be ellenfeleinkkel szemben.

Alaposabban is feljavításra került a játékban a csapattársak intelligenciája, aminek köszönhetően lényegesen jobban reagálnak majd mozdulatainkra és stratégiáinkra, így passzoláskor pontosan érkeznek a labdához, míg a védelem tekintetében sokkal összeszedettebbek lesznek, ha kell agresszíven állnak az ellenfélhez, ha kell, játszadoznak velük.

Fifa 14

Természetesen a FIFA 14-ben is visszatér majd a karrier mód, aminek keretein belül egész évben találhatunk újabb és újabb kihívásokat, legyen szó akár egy komolyabb bajnokságról, akár egy szimpla barátságos mérkőzésről. Az idei évadban is komoly szerephez jut a FIFA Ultimate Team, természetesen a kötelező finomhangolások és módosítások társaságában, de bevezetése került egy vadonatúj online játékmód is a közösségi versenyzésre koncentrált tartalmakkal. A FIFA 14-ből sem maradhat ki az EA Sports Footbal Club és annak lehetőségei, amelyben természetesen ezúttal is számtalan új funkció és kedvezmény érhető el majd el.

A játék idén is arra hivatott, hogy képernyőinkre varázsolja a legvalóságosabb futballélményt, ami az évek óta megszokott minőséggel és megbízhatósággal párosulva jelenik meg a FIFA 14-ben.

 • Csatlakozz a legnagyobb online futball-közösséghez, szerezz új barátokat és mérd össze tudásodat más virtuális focistákkal!
 • Válaszd ki kedvenc csapatodat az 500 valóságban is létező klub közül, vagy állíts össze egy sajátot a 15,000 valódi focistából!
 • A FIFA 14-ben nem csak felejthetetlen mérkőzések, hanem igazi futballélmény is vár majd rád!
 • Szerezd be a PlayStation 3-as változatot a legszebb konzolos grafika és a DualShock kontrollerre szabott irányítás miatt!
További tartalom betöltése.