Kívánságlista

Diablo III (3) Day 1 Edition
PS3

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-03
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Diablo III (3) Day 1 Edition ismertető

Diablo III (3) Day 1 Edition ismertető

Habár a Diablo 3 története korábban PC-exkluzívként kezdődött, a Blizzard később mégis úgy határozott, hogy a Sony konzoljaira is leszállítja az egyértelműen számítógépes gyökerekkel rendelkező sorozat legújabb részét, így immáron a PlayStation 3 rajongói is örülhetnek az utóbbi évek egyik legjobb akció-szerepjátékának.

A Diablo 3-ban a korábbi epizódokkal megteremtett sötét és pokoli atmoszféra vár ránk, a sztori szerint ugyanis az alkotás fantáziavilágát különféle alvilági teremtmények lepték el, így ahhoz, hogy a napfény ismét áthatoljon a sűrű ködön, egy rettenthetetlen hősre lesz szükség, aki nem fél szembeszállni még a legveszélyesebb szörnyetegekkel sem.

A játékmenet a jól ismert egérgyilkos hack and slash akciózásban ölt testet, amit a Blizzard természetesen teljes egészében a PlayStation 3 konzolhoz, pontosabban a DualShock 3 kontrollerhez szabott. Így legyünk akár Barbárok, akár Boszorkánydoktorok vagy nagyhatalmú Mágusok, a könnyed irányítás és a Sony masinájára szabott vezérlés garantáltan kiegyensúlyozott és könnyed lesz.

A Diablo 3 játékmenete egyébiránt minden korábbinál jobban épít az online élményekre, így bármikor összehozhatunk egy csapatot, akikkel átverekedhetjük magunkat az óriási, szabadon bejárható világon, ami nem csak dinamikusan változó környezettel kecsegtet, hanem a főküldetések mellett rengeteg mellékes feladattal is vár ránk, ezért bármerre is járunk, könnyedén belebotolhatunk egy-egy újabb kihívásba.

Kalandozásunk során választott főhősünk ráadásul folyamatosan fejlődik, szinteket lép, az ellenfelektől elorzott felszereléseknek köszönhetően pedig egyre jobb és erősebb páncélok, illetve fegyverek birtokába jut, így nem okoz majd gondot még a legnagyobb főellenfelek legyőzése sem.

 • Éld át a Diablo 3 felejthetetlen élményét PlayStation 3 konzolon, a DualShock 3 kontrollerhez igazított irányítás és a sajátos opciók társaságában!
 • Válassz az öt különféle karakter közül, legyél Mágus, Démonvadász vagy rettegett Barbár és szállj szembe a Pokol kénköves seregeivel!
 • Göngyölítsd fel a történetet barátaid oldalán, kalandozz az óriási világban és kutass újabb megoldandó feladatok után!
További tartalom betöltése.