Kívánságlista

Battlefield 4
PS3

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-30
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Battlefield 4 ismertető

Ideje leporolni a virtuális egyenruhákat és fegyvereket, a Battlefield 4 visszatérésével ugyanis újra várnak ránk a hatalmas harcmezők, a megszokott izgalmak, a valószerű katonai bevetések, valamint a szüntelen fegyverropogás.

"...Harcolj és taktikázz úgy, mint egy igazi katona!..."

Az egyjátékos kampány betöltésével a Battlefield 4-ben egy minden eddiginél akciódúsabb küldetéssorozatban lesz részünk, amelynek keretein belül 2020-ban, a harmadik világháború küszöbén kell helyt állnunk az amerikai speciális erők egyik katonájaként. A harmadik rész után hat esztendővel játszódó történetben Amerikának ezúttal egy újabb ellenséggel kell szembenéznie, akit Kína képében köszönhetünk majd, de nem csak az ázsiai országban, hanem a világ más részein is bevetésre kerülünk katonáink oldalán.

A kínai haderőnek köszönhetően egy újfajta harci mentalitást ismerhetünk meg a csatamezőkön, de az új frakció leginkább a többjátékos módban érezteti majd hatását, hiszen a filmszerű élményeket és rendkívül változatos küldetéseket kínáló kampány után akár az ő oldalukon is csatába indulhatunk a multiplayer összecsapásokban.

A Battlefield 4 egyébiránt a többjátékos opció tekintetében nyújtja a legnagyobb újdonságokat, így átalakult Battlelog, rengeteg új lehetőség, nem utolsó sorban pedig porig rombolható pályák is várnak ránk. A csatamezőkre jellemző dinamikus eseményeknek köszönhetően ráadásul a harc hevében is folyamatosan alakul majd a környezet, előfordulhat, hogy a teljes pályát elárasztja a víz, így míg az ütközetek első felében használni lehetett a szárazföldi járműveket, addig az összecsapás végéhez közeledvén már csak a kétéltűek állnak rendelkezésünkre.

A Battlefield 4 mindemellett igazi újgenerációs küllemmel is rendelkezik már, amit a Frostbite grafikus motor legújabb, alapjaiban megújult változatával kivitelez a DICE. Segítségével szó szerint lélegzetelállító élmények várnak ránk nem csak az egy-, hanem a többjátékos módban is.

 • Éld át a legjobb háborús filmek izgalmaival kecsegtető fordulatos egyjátékos kampányt!
 • Pörgős többjátékos összecsapások, amelyek igazi háborús élményekkel kecsegtetnek!
 • Harcolj és taktikázz úgy, mint egy igazi katona!
További tartalom betöltése.