-46%
Kívánságlista

The Sims 4
PC

11 999 Ft
6 499 Ft
Bruttó ár

 • Májusi EA akció
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-09-04
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

The Sims 4 ismertető

Átesett a generációváltáson a még mindig rendkívüli népszerűségnek örvendő The Sims-sorozat is, így a műfajában egyedinek tekinthető élet-szimulátor keretein belül ezúttal minden eddiginél nagyobb szabadság, felejthetetlen élmények, valamint a virtuális világ szépségei várnak ránk.

Természetesen az alapokat tekintve mit sem változott a The Sims 4, így ezúttal is az lesz a feladatunk, hogy megalkossuk alteregónkat, felépítsük saját házunkat, kitűzzünk magunk elé egy teljesítendő életcélt, majd megpróbáljunk boldogulni a mindennapokban, miközben családot alapítunk, dolgozunk, szórakozni járunk, vagy csak egyszerűen élvezzük az életet.

A The Sims 4-ben tehát lehetőségünk lesz valóra váltani minden olyan álmunkat, amire a való életben korántsem biztos, hogy képesek lennénk, mindezt pedig megerősíthetjük azzal, hogy a minden eddiginél komolyabb lehetőséget kínáló Create-A-Sim opcióban nem csak külsőleg, hanem belsőleg is megalkothatjuk virtuális másunkat.

Ez azonban még nem minden, hiszen a nagybetűs élet már nem lesz fenékig tejfel a The Sims 4-ben sem, a simek ugyanis olyan élethű érzelmekkel és változatos reakciókkal lettek gazdagabbak, hogy a játék által generált életszerű helyzeteket akár a valóságban is megtapasztalhatnánk. Ezen felül természetesen rengeteg új lehetőséggel kecsegtet számunkra a játék többi opciója is, így az új építkezési lehetőségnek köszönhetően már szinte csak pénztárcánk szabhat határt annak, hogy felépítsük álmaink otthonát.

A Maxis természetesen gondoskodott arról, hogy a generációváltás a grafikában is megmutatkozzon, így nem csak óriási szabadság vár majd minket a The Sims 4 keretein belül, hanem rendkívül realisztikus és látványos küllem is, aminek köszönhetően minden eddiginél alaposabban beleélhetjük magunkat karakterünk virtuális életébe.

 • Minden eddiginél valószerűbben viselkedő és érzelmesebb simek, amelyeknek köszönhetően virtuális kalandjaid is sokkal realisztikusabbak lesznek!
 • Az új kreatív eszközöknek köszönhetően nem csak részletesebb lett a karakteralkotás, hanem álmaid otthonát is felépítheted magadnak!
 • Teremtsd meg második életedet, szerezz új barátokat, és éld mindennapjaidat egy milliónyi lehetőséget kínáló, óriási virtuális világban!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
Minimum CPUIntel Core 2 Duo 1.8 Ghz, Amd Athlon 64 Dual Core 4000+, Mac: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
Minimum Memória2 GB, Mac: 4 GB
Minimum HDD15 GB
Minimum VGANvidia GeForce 6600, ATI Radeon X1300 vagy erősebb, Mac: NVIDIA GeForce 9600M GT, ATI Radeon HD 2600 Pro
Minimum DirectX9.0c
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Mac OS® X 10.9 vagy újabb
Ajánlott CPUIntel Core 2 Quad Q8400 2.66 Ghz, AMD APU A6-3600 Quad Core, Mac: Intel Core i5
Ajánlott Memória6 GB, Mac: 8GB
Ajánlott HDD18 GB
Ajánlott VGANvidia GeForce GTS 450, AMD Radeon HD 7670 vagy erősebb, Mac: NVIDIA GTX 650 vagy erősebb
Ajánlott DirectX9.0c
További tartalom betöltése.