Kívánságlista

Laica Green Camel 20 literes fehér vízszűrő kancsó- vízadagoló
Otthon

41 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2019-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +420 pont
 • Garancia
  2 év

Laica Green Camel 20 literes fehér vízszűrő kancsó- vízadagoló ismertető

LAICA Green Camel 20 literes fehér antibakteriális vízszűrős vízadagoló

Bemutatjuk a forradalmian új LAICA Green Camel 20 literes antibakteriális vízszűrős vízadagolót, amit a ballonos víz tökéletes alternatívájaként fejlesztettünk ki!


Ballonos víz vs. LAICA vízszűrős vízadagoló:
Manapság egyre elterjedtebb a ballonos víz, különösen az irodaházakban, intézményekben, de akár a nagyobb családok otthonában is megtalálhatóak.
De mi állhat ennek az egyre nagyobb népszerűségnek a hátterében?
Mi más, minthogy nem kell többé literszámra cipelni a palackozott vizeket, és környezetbarát megoldásnak tűnik, hiszen használatával valóban csökkenthető az eldobható PET palackok száma.
De mi a helyzet a gyakori, akár heti szállítás során elégetett üzemanyaggal és beszerzési költségekkel?
Ha jól belegondolunk tonnaszám szállítani a tisztított csapvizet nem a legkörnyezetbarátabb megoldás, ami a közel 100 Ft/l árban is megmutatkozik. Ráadásul az egyébként sem alacsony költségeket céges felhasználóként további jelentős +50 %-ot is meghaladó közteher összege is terhelheti. (Amennyiben nem védőitalként nyújtja a vállalkozás a dolgozóinak, úgy az béren kívüli adóköteles természetbeni juttatásnak minősül.)
Hogyan nyújt ezzel szemben még környezetbarátabb megoldást a LAICA új vízszűrős vízadagolója? Nagyon egyszerűen!
Használatával ugyanúgy megszűnik a cipekedés és nullára redukálható az eldobható PET palackok száma! Ezen felül pedig, egyszeri szűrőbetét cserével, akár havi 300 liter tiszta, biztonságos vizet ihatunk fölösleges szállítási és közteher költségek megfizetése nélkül.
A környezet- és egészségtudatos megoldásairól ismert LAICA új vízadagolója a tavalyi évben bevezetett egyedi, ultaraszűrős (dupla szűrőbetétes) rendszert használja a csapvíz megszűrésére.
A kettős szűrőrendszer havonta 300 liter csapvizet képes kezelni (szűrőcsere nélkül): Tökéletesen megszünteti a víz zavarosságát és - független laboratóriumok által is igazoltan - egyedüliként képes megtisztítani a vizet az olyan apró baktériumoktól, mint például a vastagbélgyulladást okozó e.Coli, vagy a bőrfertőzést, vérmérgezést, szívbillentyű- és tüdőgyulladást is eredményezhető Staphylococcus Aureus.
Nem is beszélve arról, hogy hatékony védelmet nyújt a mikroműanyagok ellen is, amit sajnos mi magunk juttatunk a környezetbe.
A szűrőbetétekről alább a részletes termék leírásban tovább olvashatsz!
Bár a Bi-flux szűrőket 150 liter víz megszűrése után cserélni kell, a Germ-Stop szűrő akár 1000 liter csapvíz megtisztítására is képes. Így a kettős szűrőrendszer használatával egy liter kémiai és biológiai szennyeződésektől mentes, tiszta víz előállítása legfeljebb 14 Ft-ba kerül.


Összehasonlításként:
A LAICA antibakteriális vízszűrős vízadagolójának havi költségét figyelembe véve: egy nagyobb család, vagy irodák vízfogyasztásával számolva (10 liter/nap), akár évi több százezer forintos megtakarítást jelenthet ez az alternatíva a ballonos víz vásárlásával szemben.
1 db ballonos víz költsége:
19 liter víz: 1700-2000 Ft + szállítási költsége 2-3 db alatt / cím
ez estben 100 Ft/l körüli költséggel lehet számolni 300 l esetén ez kb. 30.000 Ft/hónap
LAICA 20 literes antibakteriális vízszűrős adagoló költsége:
300 liter/hónap, az az napi 10 liter víz szükségletet kielégítve kb. 4000 Ft/hónap költséget lehet számolni (szűrőcserét figyelembe véve) = 14 Ft/liter

További tartalom betöltése.