Kívánságlista

Thrustmaster T300 Ferrari Integral RW Alcantara Edition
Több platform

139 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2015-12-18
 • Törzsvásárlói kártya
  +1399 pont
 • Garancia
  1 év

Thrustmaster T300 Ferrari Integral RW Alcantara Edition ismertető

A Thrustmaster T300 Ferrari Integral RW Alcantara Edition versenykormánynak köszönhetően olyan élményben lehet részed kedvenc autós játékaid keretein belül, mintha egy valódi Ferrari volánja mögött ülnél, a kérdéses kontroller ugyanis az olasz gyártó sportautóiban használt kormány 8:10 arányú replikájának felel meg.

Ennek megfelelően a legmagasabb minőség, kézzel varrott borítás, csiszolt fém belső tányér, valamint a kormányra erősített kétirányú váltókarok biztosítják minden PC-s, PS4-es és PS3-as rajongó számára a legrealisztikusabb versenyélményeket, méghozzá a legnagyobb komfort társaságában, amit a kontrolleren elhelyezett 6 akciógomb, a dedikált D-Pad és a háromállású tekerőkapcsoló biztosít.

A Thrustmaster termékében újgenerációs, erő-visszacsatolásos elven működő szervomotor található, amely rendkívül érzékeny, és valósághű visszarántással szolgál, méghozzá kimagasló pontosság, súrlódás-mentesség és csendes működés társaságában – a legpontosabb versenyek és kanyarívek érdekében.

A csomag a versenykormány mellett egy külön pedál szettet is tartalmaz, amely szintén a Ferrarikból megismert sajátosságokat vonultatja fel, így teljes egészében fémből készült, és maximális beállítást tesz lehetővé a magasságtól kezdve, a térközön át a nyomatéki erőig bezárólag.

A Thrustmaster T300 Ferrari Integral RW Alcantara Edition versenykormány csavarmentes megoldás nélkül is egyszerűen és biztonságosan rögzíthető bárhová, miközben egy percig sem kell aggódnunk a kiegészítő esetleges elmozdulása miatt.

További tartalom betöltése.