Kívánságlista

Konzolvilág Mastercard kártya feltöltés 10.000 Ft
Több platform

10 000 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-11-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +0 pont

Konzolvilág Mastercard kártya feltöltés 10.000 Ft ismertető

Konzolvilág MasterCard kártya

Szerezd be saját Konzolvilág MasterCard kártyádat, és használd minden vásárláshoz! Ez az egyedi tervezésű bankkártya praktikusan és biztonságosan használható, az egyenlege szabadon feltölthető, és az ország bármelyik MasterCard elfogadóhelyén alkalmas fizetésre, akár egy érintéssel is. 5000 forint értékhatárig PIN kód megadása nélkül fizethetsz!

A Konzolvilág MasterCard kártyával speciális kedvezményeket is kaphatsz, melyek köre folyamatosan bővül. Használd az előre vásárolt, fix összegű feltöltőkártyákat az egyenleged növelésére, és vásárolj könnyedén bárhol, bármikor!

Első lépések:

 1. Írd alá a kártya hátsó oldalán található aláírási szalagot.
 2. Használat előtt regisztráld a kártyát a konzolvilag.dipocket.org oldalon.
 3. Ha üzletünkben, személyesen váltod ki Konzolvilág kártyádat, akkor bármilyen összeggel feltöltheted, és aktiválás nélkül is használhatod bármelyik üzletünkben! (A többi MasterCard elfogadóhelyen történő használathoz aktiválásra van szükség.)

Konzolvilág MasterCard feltöltő

Töltsd fel vadonatúj Konzolvilág MasterCard kártyádat a neked megfelelő összeggel! Ha személyesen befáradsz valamelyik üzletünkbe, akkor kollégáink bármilyen összeggel azonnal fel tudják tölteni, már meglévő, vagy személyesen igényelt kártyádat. Online rendelés esetén az alábbi címletekből összeállíthatod a neked megfelelő összeget, így a kártyát már ezzel feltöltve kapod kézhez! A feltöltött összeget ezután bármelyik Konzolvilág üzletben, aktiválás után pedig az ország bármelyik MasterCard elfogadóhelyén levásárolhatod, praktikusan és biztonságosan.

Elérhető összegek:

  1. 500 Ft
  2. 1.000 Ft
  3. 5.000 Ft
  4. 10.000 Ft
További tartalom betöltése.