Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 24 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

img

Kedvezményes Office 365 tagság telefonok és tabletek mellé

Vásárolj nálunk bármilyen új telefont vagy táblagépet, és szerezz Office 365 tagságot, most 1TB OneDrive tárhellyel kedvezményes áron!

Az okoseszközök (mobiltelefonok, tabletek) használata ma már kéz a kézben jár az internet és a felhő adta lehetőségekkel. A Microsoft által kínált Office 365 tagság és OneDrive tárhely ideális párost jelentenek, mert egyrészt hozzáférést nyújtanak a Microsoft Office mobilos alkalmazásokhoz (Word, Excel, Powerpoint stb.), a Microsoft fiókhoz kapcsolt OneDrive-on pedig biztonságosan tárolhatjuk dokumentumainkat, fényképeinket és egyéb adatainkat.

A két szolgáltatás összekapcsolódik, most pedig mindenki, aki nálunk vásárol telefont, kedvezményes áron szerezhet mellé Office 365 tagságot, most 1TB (1024 GB) online tárhellyel.

Akciónkban a következő konstrukciók választhatók:

Ahhoz, hogy kedvezményes havidíjért juss hozzá a fenti tagságokhoz, plusz most 1TB OneDrive tárhelyet is szerezz mellé, nincs más dolgod, mint választani bármelyik új telefon vagy táblagép közül. Új készülékeden így azonnal igénybe veheted a Microsoft Office alkalmazásokat, és kihasználhatod a OneDrive szinte végtelen tárhelyét, amelyen több ezer fényképet, dokumentumot és zenét helyezhetsz el, amik mindenhová elkísérnek a telefonoddal vagy tableteddel együtt.

Telefonkínálatunkat megtalálod webáruházunkban ezen az oldalon, de természetesen üzleteinkben is várunk szeretettel, ahol kollégáink segítenek kiválasztani a neked megfelelő típust.További tartalom betöltése.