Kívánságlista

Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) Letölthető
PC

4 599 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-12-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +46 pont

Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) Letölthető ismertető

A The Cossacks az Europa Universalis IV játék hatodik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek fő hangsúlya Kelet-Európán, valamint a hordákon van. Ezzel a kiegészítővel hordaként végigportyázhatod szomszédaidat, annak érdekében, hogy a zsákmány által biztosítsd a törzsek hűségét, de akár fel is dúlhatod területeiket, hogy hatalmat szerezz, mellyel fejlődhetsz a technológia területén, hogy végül nemzeted letelepedjen. A nemzetek belpolitikáját a birtokrendszer képezi le, amelyben olyan hatalmi csoportosulások és azok érdekei jelennek meg, mint a Lengyel-Litván Unió mágnáscsaládjai, vagy a sztyeppe legendás - a kiegészítő címét adó - kozákjai. A kultúrákat és a nemzetedben élő őshonos lakosságot érintő, még részletesebb lehetőségek, valamint a mesterséges intelligencia által vezérlet szövetségesekkel történő szorosabb együttműködés révén – amelyen keresztül jobban megértheted céljaikat – számodra is itt a lehetőség, hogy szabadjára engedd a benned lakozó Nagy Péter cárt.

 

Főbb jellemzők:

 • Birtokok: Országod irányítását belpolitikai lehetőségekkel gazdagítja, valamint olyan hatalmi csoportosulásokkal, mint például az egyház, a nemesség, vagy a polgárság, amelyek mindegyike a hatalomért küzd.
 • Diplomáciai visszajelzés: Lehetőséget ad a mesterséges intelligenciával történő összetettebb interakciókra azáltal, hogy megadhatod hozzáállásodat, valamint elmondhatod, hogy mit kívánsz elérni a háborúiddal.
 • Tengri: Új vallási mechanizmus, amely a szinkretizmusra összpontosít. A Tengri-hívők egy másodlagos vallással is rendelkeznek, amelyet teljes mértékben elfogadnak, ezt a vallást pedig szabadon változtathatod a játék során.
 • Hordák egysége és rombolás: A hordáknak meg kell támadniuk szomszédaikat, hogy zsákmány révén biztosítsák a törzsek elégedettségét, és elkerüljék a törzsi felkelések kockázatát. A hordák feldúlhatják és lerombolhatják a meghódított területeket, hogy monarchia-pontokhoz jussanak és növeljék a hordák egységét.
 • Továbbfejlesztett kultúraváltás: Ezzel a lehetőséggel megválaszthatod, hogy a szomszédos kultúrákból választva milyen kultúrát honosítasz meg egy tartományban, vagy hogy visszaállítod-e a tartomány eredeti kultúráját.
 • Őslakos politikák: Lehetővé teszi számodra, hogy meghatározd, hogyan viszonyulsz a leigázott területek lakosságához. A kereskedelmet, az asszimilációt vagy a leigázást választod?
 • Kibővített kémkedési lehetőségek: A két új kémkedési lehetőséggel tanulmányozhatod a fejlettebb országok technológiáit, valamint ellenségeid alattvalóinak körében agitálhatsz a szabadság nevében.

  

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

További tartalom betöltése.