Kívánságlista

DOOM: Unto the Evil (PC) Letölthető
PC

4 590 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-08-05
 • Törzsvásárlói kártya
  +46 pont

DOOM: Unto the Evil (PC) Letölthető letöltésének folyamata

DOOM: Unto the Evil (PC) Letölthető ismertető

Használatához szükséges a DOOM alapjáték Steam változata.

 

 

 

ADOOM®: Unto the Evil™ az első a három DLC csomag sorában, amelyek a díjnyertes FPS játékot vadonatúj többjátékos tartalmakkal gazdagítják. A három eddig nem látott, uralni való pályával, egy új játszható démonnal, egy új fegyverrel, melynek fortélyait el kell sajátítanod, egy új felszerelési tárggyal, és seregnyi új páncélkészlettel, taunttal (gúnyolódás), és Hack Modullal az Unto the Evil számos lehetőséget biztosít a játékosok számára, hogy tovább bővítsék és kedvük szerint tesztreszabják a pörgős multiplayer élményt.

 

FŐBB JELLEMZŐK:

 

 • Domináld a három új többjátékos pályát
  Ritual – Irány a Mars sarkvidékének fagyott pusztasága, ahol az UAC egy démoni ereklye körül kultikus kísérletek újraalkotásába fogott. Aktiváld az ereklyét, ha ellenség közeleg, és hagyd, hogy eleméssze őket a Pokol tüze!
  Cataclysm – Látogass egy űrállomásra, ahol az UAC egy állandó kaput nyitott a Pokolra - osztott helyszínek és teleportok várnak a játékosokra.
  Offering – Fedezz fel ezen a térképen egy ősi, Argent-energiára épült templom-erődöt, amely ősi pokoli helyszínekkel, lávamedencékkel és halálos üregekkel rendelkezik.

 • Engedd szabadjára a játszható "Harvester" (Arató) démont
  Játssz az Aratót - egy félelmetes démont - irányítva, amely villámokat kibocsátva falja fel a lelkeket, mielőtt pusztító távolsági támadását használja.

 • Szerelkezz fel az UAC EMG pisztollyal
  Sajátítsd el e gyorstüzelésű oldalfegyver használatát, amely másodlagos tüzelési módban egy jelentős károkat okozó, erőteljes energialövedéket bocsát ki.

 • Lepd meg ellenségeidet a kinetikus aknával!
  Telepítsd ezeket a robbanásveszélyes, közelségi gyújtószerkezettel rendelkező aknákat, amelyek az aktiválást követően megindulnak a cél felé, becsapódáskor pedig egy nagyobb terület célpontjaiban okoznak kárt.

 • Szabd testre az élményt a robotika témájú páncéllal
  Szabadulj meg tested szöveteitől és alakítsd karakteredet saját kedved szerint a hideg gépek kíméletlen stílusával.

 

 

 

© 2016 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. DOOM, id, id Software, id Tech and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

 

További tartalom betöltése.