Kívánságlista

Sid Meier's Civilization Beyond Earth (PC) Letölthető

PC
7 999 Ft
Bruttó ár
 • Termékazonosító
  200017083
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • INGYENES szállítás Foxposttal*
 • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető
  Részletek
 • Megjelenés
  TBA
 • Aktiválás helye
 • *Vásárolj 10 000 Ft felett és kérd csomagodat Foxpost csomagautomatába most INGYEN!
 • *Ha a termék központi raktárunkban elérhető, abban az esetben a 16:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni. Amennyiben a termék valamelyik boltunkban van készleten, vagy csak külsős raktárból szerezhető be, akkor a 11:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni.

Sid Meier's Civilization Beyond Earth (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Sid Meier's Civilization Beyond Earth (PC) Letölthető digitális kód hozzáférés

Sid Meier's Civilization Beyond Earth (PC) Letölthető ismertető

A Sid Meier's Civilization®: Beyond EarthTM a díjnyertes Civilization sorozat belépése egy új világba, mely a sci-fi világa. A játék által felvázolt jövőbeli globális eseményeket követően a világ destabilizálódott, a modern társadalmak összeomlottak, melyek romjain egy új világrend alakult ki, az emberiség pedig egy bizonytalan jövő elé néz. Miközben az emberiség a talpraállással küzd, az újrafejlődés útjára lépett nemzetek a mélyűr meghódítására összpontosítják erőforrásaikat, hogy megtervezzék az emberiség számára az újrakezdést.

A Földön túli új otthon keresésével megbízott expedíció résztvevőjeként rád vár a feladat, hogy megírd az emberiség történetének legújabb fejezetét, és embereidet az új peremvidékre vezetve új civilizációt alapíts a világűrben. Fedezz fel egy idegen bolygót és telepedj meg rajta, kutass ki új technológiákat, építs hatalmas hadseregeket, elképesztő Csodákat és alakítsd te az új világ arcát. Utazásod során gyakran létfontosságú döntéseket kell hoznod. A megbízó kiválasztásától kolóniád összetételén keresztül egészen a civilizációd számára kijelölt útig minden egyes döntésed új lehetőségeket nyit meg.

JELLEMZŐK:

 • Vesd el a kaland magvait: A nyolc különböző expedíció-szponzor - melyek mindegyike egyedi vezetővel rendelkezik és különleges játékbeli előnyöket biztosít - közüli választással határozhatod meg kulturális identitásod. A játék kiindulási feltételeit kialakító döntések sorozatával szerelheted össze űrhajódat, állíthatod össze szállítmányodat és válogathatod össze telepeseidet.
 • Kolonizálj egy idegen világot: Fedezz fel egy új, veszélyes tereppel rendelkező, misztikus erőforrásokban és - a földitől eltérő - ellenséges életformákban bővelkedő világot, minden veszélyével és előnyével. Építs előőrsöket, fedezz fel ősi idegen ereklyéket, szelídíts meg új életformákat, alapíts virágzó városokat és hozz létre kereskedelmi útvonalakat, hogy növeld lakosaid jólétét.
 • Technológiai háló (Technology Web): Hogy hűen tükrözze a bizonytalan jövő irányába történő haladást, a technológiai innováció egy sor nemlineáris döntés következménye, melyek kihatással vannak az emberiség fejlődésére. A technológiai háló három szélesebb téma körül összpontosul, melyek mindegyike egyedi győzelmi feltétellel rendelkezik.
 • Bolygókörüli pálya (Orbital Layer): Építs és vess be fejlett katonai, gazdasági és tudományos egységeket, melyek a bolygókörüli pályáról nyújtanak segítséget, legyen szó támadásról, védekezésről vagy támogatásról.
 • Testreszabható egységek: nyisd meg a különféle fejlesztéseket a technológiai hálón keresztül és szabd úgy testre az egységeidet, hogy tükrözzék a játékstílusod.
 • Többjátékos mód: akár 8 játékos versenyezhet az új idegen világ feletti uralomért.
 • Mod támogatás: a masszív mod támogatás biztosítja a játékélményt bővíthetőségét és testreszabhatóságát.

 


© 1991-2014 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, Sid Meier’s Civilization, Civ, Civilization, 2K, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód