Kívánságlista

Bomb The Monsters! (PC) Letölthető
PC

1 090 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +11 pont

Bomb The Monsters! (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Bomb The Monsters! (PC) Letölthető ismertető

Imádni fogod ezt az addiktív játékot!

Ne mérgesítsd fel ezeket a szörnyeket! Dobd bombáidat ezekre a ronda lényekre és robbantsd rájuk az épületeket. Fire your bombs at those lousy creatures and get buildings to collapse on them. Imádnivaló HD grafikával és félelmetes fizikával!

A "Bomb the Monsters!" történetében egy rendkívül tehetséges festőt ismerhetünk meg, aki imádott feleségével egy tökéletes életet él. Egy napon azonban a dolgok rosszra fordulnak, ahogy ronda szörnyek hatalmas hordája lerohanja a a Földet, rabul ejtik a festő feleségét, és kizsákmányolják a bolygót. A játékoson a sor, hogy megállítsa ezt a szörnyű inváziót és kiszabadítsa szegény túszt - ezt pedig könnyebb mondani, mint megtenni!

A jól ismert játékmenet könnyű megtanulni: Az összes szinten a játékosnak megszabott számú bomba áll rendelkezésére, hogy azokat a szörnyek közelébe helyezve, az épületeket és környezeti elemeket a szörnyekre robbantva kiűzze őket. Azonban a szörnyek különböző méretűek és formájúak, emellett pedig kövérek, gyengeelméjűek és rendkívül ragadósak. Testük fizikai szerkezete révén ezek az idióta lények szinte mindenhez odaragadnak, amitől néha bonyolult a kirobbantásuk.


A "Bomb the Monsters!" több mint 60, gyönyörű nagyfelbontású grafikájú pályával vár, melyek mindegyike nemlineáris megoldásokat biztosít a ronda szörnyek elpusztítására. Kiváló zenék és hangok, valamint egy motiváló eredmény-rendszer is a része ennek a könnyed, az egész család számára kiváló szórakozást biztosító játéknak.

 

 

További tartalom betöltése.