Kívánságlista

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS

PC
4 699 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető,
  Részletek
 • Megjelenés
  TBA
 • play_for_work Aktiválás helye

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS letöltésének folyamata

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS digitális kód hozzáférés

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC (PC) DIGITÁLIS ismertető

Megjegyzés: Bővítmény, a játékhoz BioShock®Infinite szükséges. A tartalom a Season Pass része, így a Season Pass vásárlói számára elérhető lesz a játékban.

 

Nézd a világot Elizabeth szemén át a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two játékban! A közvetlenül a BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode One cselekménye után játszódó záróepizódban magadra öltheted Elizabeth szerepét, aki folytatja utazását Rapture különös világában, hogy megmentse magára hagyott húgát. A Burial at Sea eposz folytatása, melyet az eredeti BioShock és a BioShock Infinite mögött álló Irrational Games fejlesztett, Rapture sohasem látott részeibe is elkalauzol, melyeket a BioShock Infinite motor szinte teljesen újjáépített. Fedezd fel a várost, és merülj el az eredeti BioShock és BioShock Infinite csaknem összes fontos szereplőjét felvonultató cselekményben! Próbáld ki a módosított, lopakodáson alapuló játékmenetet új fegyverekkel és plasmidokkal, illetve pár régi kedvenccel!

A BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode Two a három BioShock Infinite bővítménycsomagból álló sorozat utolsó epizódja, amely lezárja a BioShock Infinite és a Burial at Sea cselekményét. A csomag a BioShock Infinite Season Pass része, és új eredményeket is tartalmaz majd.©2002 – 2014 Take-Two interactive Software, Inc. Developed by Irrational Games. BioShock, BioShock Infinite, BioShock Infinite: Industrial Revolution, Irrational Games, 2K Games and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All other trademarks are property of their respective owners.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

További tartalom betöltése.