Kívánságlista

Szörnyek hősök ellen: Viktoriánus rémálmok
Ajándéktárgyak

5 690 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  1-3 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2019-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +57 pont
 • Garancia
  1 év

Szörnyek hősök ellen: Viktoriánus rémálmok ismertető

A harc halálig tart a viktoriánus London utcáin!

Találkozz Van Helsinggel, Sherlock Holmesszal, Drakulával és a Múmiával, Viktória királynővel, valamint a Baker Street-i segéderőkkel ebben a viktoriánus krimiket és horrorsztorikat ötvöző borzongató keverékben!

A játék kezdetén minden játékos titokban egy frakcióhoz kerül: a Hősökhöz vagy a Szörnyekhez. A játék során lapokat játszhatsz ki a kezedből vagy új lapot húzhatsz a pakliból. Minden lap egy különleges képességgel rendelkező karaktert személyesít meg, akit az előnyödre használhatsz fel: Drakula képes irányítani a sötétség erőit, Watson segítséget kérhet Sherlock Holmestól. Az egyedi karaktereknek különleges képességeik vannak, de ne becsüld alá a Rendőröktől és a titokzatos Sötét hölgyektől kapható segítséget sem!

Képes leszel egészen a végéig titokban tartani, melyik frakció tagja vagy? Megpróbálhatod elrejteni, ki is vagy valójában de meg tudsz szabadulni a neked ártalmas lapoktól, ha a blöffölés mellett döntesz?
Szörnyek Hősök ellen - 1. kötet: Viktoriánus rémálmok Gyors és vicces kártyajáték 2-8 játékos számára.
Ez a készlet két különböző pakliból áll (paklinként 30 lappal): külön használd őket 4 vagy kevesebb játékos esetén, vagy keverd őket össze, hogy még többen játszhassatok, vagy hogy kicsit tovább tartson a móka!
További tartalom betöltése.