Kívánságlista

Super Smash Bros.
3DS

12 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-10-03
 • Törzsvásárlói kártya
  +130 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

Super Smash Bros. ismertető

 

A rajongók hosszú évekig rágták a Nintendo fülét annak érdekében, hogy feltámasszák a cég klasszikus verekedős játékát, erre azonban többet kellett várnunk, mint eredetileg reméltük – ám most itt van, megérkezett közénk Mario és díszes társasága, méghozzá annak reményében, hogy a szokásosan aranyos és kedves kalandok helyett megverekedjenek egymással a képernyőn. Hogy a nagy párbajból Mario, Link, Meg Man, netán Peach hercegnő kerül ki győztesen, az csak rajtad múlik majd!

A Super Smah Bros. nem más, mint egy klasszikus verekedős játék, amelyben véreskezű harcosok, netán kigyúrt izompacsirták helyett a Nintendo aranyosnak megismert karakterei csapnak össze egymással. Finomkodásra természetesen ettől függetlenül sem kell számítanunk, hiszen még a mindig mosolygós Mario is grimaszra húzza arcát, és úgy osztogatja a pofonokat, mintha mindig is ezt csinálta volna. A játékban felbukkan a Nintendo legtöbb közismert karaktere, akiket természetesen egytől-egyig irányításunk alá is vehetünk majd.

A változatosságot szolgálja, hogy az összes harcos különböző képességekkel rendelkezik, így napokba is beletelhet, míg kiismerjük az összes karaktert, akikkel kapcsolatban csak azt hittük eddig, hogy jól ismerjük őket. Természetesen nemcsak a harcosok, hanem maguk a pályák is a legnagyobb klasszikusokat idézik a Super Smash Bros. keretein belül, így az óriási összecsapások során a Mario-játékok, a Zelda-sorozat, vagy a Pokémon-alkotások ismerős és jellegzetes helyszínei is felbukkanhatnak.

 • Próbáld ki te is ezt az igazán különleges verekedős játékot, amelyben a Nintendo legnagyobb hősei küzdenek meg azért, hogy kiderüljön: ki a legjobb!
 • Eddig csak azt hitted, hogy ismerted a Nintendo hőseit! A kedves karakterek ugyanis itt különleges képességeikkel és fegyvereikkel szó szerint vérszomjas fenevadakként ütköznek meg egymással!
 • Harcolj egyedül, vagy hívd meg barátaidat egy-egy párbajra!
 • Ne hagyj ki egy napot se küzdelem nélkül, a Nintendo 3DS-es változatnak köszönhetően ugyanis bárhová magaddal viheted a játékot!
További tartalom betöltése.