Kívánságlista

Xbox One Vezeték nélküli Kontroller (Fekete) + Play and Charge Kit
Xbox One

19 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-22
 • Törzsvásárlói kártya
  +200 pont
 • Hivatalos Microsoft garancia
  2 év

Xbox One Vezeték nélküli Kontroller (Fekete) + Play and Charge Kit ismertető

Új konzol mellé új kontroller is jár, ezt a Microsoft szakemberei is jól tudták, így az Xbox One bejelentésekor az új kontrollerről is lerántották a leplet. Az irányító igazán komoly változtatásokat nem tartalmaz az Xbox 360-ashoz képest; a tervezők nem akartak a bevált formulán változtatni, csak apróbb fejlesztések érték a vezérlőt.

Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit

Ilyen változás például a némileg átdolgozott, pontosabb irányítást lehetővé tévő irányválasztó (D-Pad), vagy a külön rezgő funkcióval ellátott ravaszok. Mint látható, a Start és Back billentyűk dizájnja is módosult, az Xbox Guide gomb pedig némileg feljebb kapott helyet a kontrolleren, az alap funkciógombok elrendezése azonban mit sem változott.

További érdekesség, hogy az új kontroller egy infravörös tecnhológiás LED segítségével könnyíti meg a Kinect számára a játékosok azonosítását, így bekapcsolás után azonnal kezdhetjük is a játékot, nem kell arra várakoznunk, hogy a vezeték nélküli kontroller és maga a gép "megtalálja" egymást!

vezeték nélküli kontrollerek egyik legnagyobb hátulütője, hogy állandó töltést igényelnek. Az Xbox One-hoz érkező irányító mellé azonban a Microsoft ismét felkínál egy kiváló alternatívát, aminek köszönhetően elbúcsúzhatunk a lemerülő elemek folyamatos cserélgetésétől.

Az Xbox One Play and Charge Kit egy folyamatosan tölthető akkumulátort takar, aminek köszönhetően soha többé nem lesz gondunk a lemerülő elemekkel, sőt, még hosszabb távon sem zavarja meg a játékélményt.

A Play and Charge Kit egy olyan készletet tartalmaz, aminek köszönthetően nem hagyományos elemmel, hanem egy hosszú töltöttséget, ezáltal készenlétet biztosító lítiumos akkumulátorral működtethetjük a kontrollert. Hosszú távon tehát a legjobban megtérülő befektetés az Xbox One Play and Charge Kit használata!

 • Töltsd játék közben a kontrollert, hogy soha ne érhessen véget egyetlen csata vagy kaland sem, pláne a legizgalmasabb részeknél!
 • Az Xbox One Play and Charge Kit segítségével akár négy óra alatt teljesen feltöltheted a kontrollert!
 • töltöttséget jelző LED segítségével azonnal tudni fogod, ha vezeték nélkül is használhatóvá válik a kontroller!
További tartalom betöltése.