Kívánságlista

Xbox One Vezeték nélküli Kontroller (Fekete) + Adapter Windows 10 rendszerekhez
Xbox One

18 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-08-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +189 pont
 • Hivatalos Microsoft garancia
  1 év

Xbox One Vezeték nélküli Kontroller (Fekete) + Adapter Windows 10 rendszerekhez ismertető

Fedezd fel te is az újgenerációs játékélményt egy minden téren továbbfejlesztett kontroller segítségével, és válaszd az Xbox One legújabb vezeték nélküli vezérlőjét, amelyet most fekete színben, jack dugós csatlakozóval is elérhetsz a legjobb hanghatás kedvéért, hiszen már akár saját fejhallgatóidat is hozzákötheted az irányítóhoz.

A korábbi generációs kontrollerhez képest az új modell letisztultabb ergonómiával, pontosabb irányítást garantáló D-Pad-dal, külön rezgő funkcióval ellátott ravaszokkal, valamint módosított dizájnnal érkezett, így a kényelem és az élmény tekintetében is szintet lépett.

Az Xbox wireless kontroller világszerte a profi játékélmény, a kényelem és a minőség szinonimájává vált az évek folyamán, amennyiben pedig te is meg akarod tapasztalni mindezt, szerezd be a sajátodat még ma!

A csomagban megtalálható vezeték nélküli adapternek hála pedig most PC-n is végleg búcsút mondhatsz a vezetékes irányításnak, lévén az Xbox One Controller Wireless Receiver segítségével végre vezeték nélkül élheted át legjobb játékaid élményét a legújabb Xbox-kontroller segítségével – kizárólag Windows 10 alatt!

Ehhez nem kell mást tenned, csak csatlakoztatni ezt az aprócska eszközt egy hagyományos USB porton keresztül számítógépedhez, feltelepíteni a szükséges segédprogramot, majd összehangolni PC-det a kontrollerrel, és máris megtapasztalhatod a vezeték nélküli irányítás szabadságát.

További tartalom betöltése.