Kívánságlista

Batman Arkham Knight
Xbox One

5 890 Ft
Bruttó ár
A termék elérhető használt verzióban is.
4 999 Ft
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-06-23
 • Törzsvásárlói kártya
  +59 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+
 • Garancia
  1 év

Batman Arkham Knight ismertető

Újabb ígéretes epizóddal gazdagodik a közkedvelt Batman Arkham-sorozat, amelynél ismét az első két részért felelős Rocksteady vállalja magára a fejlesztő szerepét, miközben minden eddiginél nagyobb szabadságot és fordulatokat ígér a csapat. A Batman Arkham Knight címet kapott alkotásban a Denevéremberre soha nem látott méretű összecsapások várnak, amelyek során Joker, Madárijesztő, Kétarc és Pingvin mellett egy új, mindeddig ismeretlen ellenféllel is szembe kell néznünk: Arkham igazi lovagjával!

"...akár a Batmobilet is használatba vehetjük..."

A Batman Arkham Knight a játékmenetet tekintve minden téren az előző részekből építkezik, de egy lényegesen kidolgozottabb és összetettebb kaland vár majd ránk, amelyben a harcok, a fejtörők, a lopakodás, valamint természetesen a Denevérember különleges szerkezetei kapják a főszerepet. Vállaljunk el bármilyen feladatot, mindig legalább két út vezet el a célig, így csak mi döntünk abban, hogy feltűnés nélkül, az ellenfeleken átverekedve, vagy valamilyen más módon végezzük el a küldetést.

A rengeteg új lehetőség mellett ráadásul minden korábbinál nagyobb szabadság, az Arkham City-hez képest pedig közel ötször akkora szabadon bejárható terület is vár ránk a Batman Arkham Knightban, ami csak úgy nyüzsög majd a tennivalóktól és a bűnbandáktól. Hatalmas újdonság, hogy immáron akár a Batmobilet is használatba vehetjük ahhoz, hogy felfedezzük Gotham városának utcáit, de a különleges járgány természetesen a harcok során is segítséget nyújthat, azonban leginkább a távolságok leküzdésében, valamint az óriási terület feltérképezésében jelent komoly előnyt.

 • A Denevérember eddigi legnagyobb és legösszetettebb kalandja vár rád, amelyben egy rejtélyes új ellenféllel kell felvenned a kesztyűt, de természetesen olyan régi ismerősök is utunkba sodródnak majd, mint például Madárijesztő és Pingvin!
 • A finomított játékmenetnek köszönhetően minden korábbinál nagyobb szabadságban lesz részed a küldetések során, így csak te döntöd el, hogy megküzdesz-e ellenfeleiddel, netán elosonsz mellettük, vagy inkább Batman különleges kiegészítői segítségével likvidálod őket!
 • Ha igazi újgenerációs grafika társaságában szeretnéd átélni a Sötét Lovag legújabb kalandját, válaszd az Xbox One-os változatot!
További tartalom betöltése.