Kívánságlista

Total War: ROME II – Wrath of Sparta DLC (PC) Letölthető
PC

4 679 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +47 pont

Total War: ROME II – Wrath of Sparta DLC (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Total War: ROME II – Wrath of Sparta DLC (PC) Letölthető ismertető

A tartalom használatához szükség van a Total War: ROME II Emperor Edition alapjáték Steames változatára.

 

A Wrath of Sparta egy új, epikus, teljes egészében a hellén világra fókuszáló kampány kiegészítő, amely a legendás peloponnészoszi háború viharos eseményeibe dobja a játékost.

Időszámításunk előtt 432-ben járunk, a nyugtalanság pedig egyre csak nő, szerte a görög városállamokban. A peloponnészoszi szövetség egyik gyűlésén a virágzó Athén a kényes politikai egyensúlyt felborítva magára haragítja Spártát, Korintoszt, valamint a Boiót szövetséget, az ellenségeskedések pedig egy olyan pontot érnek el, ahonnan már nincs visszaút.

Míg a többi frakció egy laza szövetségben száll szembe az athéni arroganciával, minden állam saját 'pecsenyéjét sütögeti'. Görögország jövője forog kockán, a kirobbanó konfliktus tétje pedig nem kevesebb, mint az, hogy ki fogja uralni a hellén világot.

Mindeközben a hatalmas Perzsa Birodalom figyel, vár, és felkészíti fegyveres erőit, hogy ezt a görög válságot eldöntve a saját javára fordítsa az eseményeket...

 

 

 

© SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, Total War, Total War: ROME and the Total War logo are either registered trade marks or trade marks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. All rights reserved.

További tartalom betöltése.